Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfik mit tapasztaltok társkereső oldalakon, mire számíthatok átlagosnak mondott, nem kövér férfiként?
Én ugyan nem használtam még, de két jó barátom is. Több csajjal is találkoztak onnan és a végén össze is jöttek eggyel-eggyel.
25 év körüli átlagos pasik
"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel."
Elszomorító, lehúzó dolgokra számíthatsz. A lényeg, hogy ne fizess, mert az üzemeltetők csinálják a legnagyobb átverést az animátoros, botos kamuprofiljaikkal, és az inaktív regisztrációk, meg az ego tuningolók nem törlésével.
Nagy ívű tervekre ne számíts az ottlévő béna tagoktól. Bárhogy jól is néz ki a csaj akkor is valamiben súlyosan problémás. Tíz évig voltam fent és tapasztalatból mondom.
Tehát csak arra vigyázz hogy a lelkivilágod és önbizalmad ne sérüljön tőlük. Ha érzed hogy lenéznek akkor töröld onnan magad azonnal. Tizesből nyolcas pasiként mondom, hogy volt olyan hogy embernek nem éreztem magam ennyi riherongy között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!