Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem? Én most leszek 14 éves, és sajnos kövér vagyok. Láttam egy jó csajt a társkeresőn (18 éves), és 16-24 év között keres párt. Mit tegyek?
Láttam egy jó csajt a társkeresőn (18 éves), és 16-24 év között keres párt.
tanulj meg gyorsan osztódni!!
Hallgass az előzőekre... egy 18 éves, jogilag felnőtt nő (értelmileg érett-e arról ne vitatkozzunk) semmit nem akar egy kvázi kisfiútól. Ha meg igen, akkor ott problémák vannak. Te még nem igazán tudod elvinni randizni, nem tudsz vele elutazni valahova hétvégére ha komolyra fordulnak a dolgok, ha panaszkodik neked akár érettségiről akár diákmunkáról, stb., ahhoz te nem tudsz hozzászólni... egyszerűen nem működne. Meg egyáltalán miről beszélgetnétek? Érted...
Még várj a társkereséssel, elég fiatal vagy. Nem veszítesz semmit ha ezen majd 2-3 év múlva kattogsz. Meg amúgy is, 13-14 évesen társkeresőre regisztráltál? Én időmben ez még nem ment ilyen korán...
20/L
Igazából nincs abban igazad hogy 4-5év egy csajnak sok mert ismerek olyat h a csaj 18 a srác meg 14-15éves.
Persze ez nem minden csajnál van így
Ez kamu kérdés ugye?
Kb annyira jössz be neki mint neked a nagymama hizlalt tacskója! Randiznal egy tacskóval?
Ha 13 vagy nyomulj pl 12 évesekre. Azok is jó nők ám :ddd
Elég fél év edzés is hogy rád se ismerjenek. Nyárig simán felhozhatod magad átlag fölé ha MEGFELELŐEN edzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!