Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én férfiként aláírom hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én férfiként aláírom hogy egy átlagos nőnek ugyanolyanok nehéz a társkeresés mint egy átlagos férfinak, ti is így látjátok?

Figyelt kérdés
Igaz hogy egy nőnek csomó udvarlója van de sokszor baromi nehéz kiválasztani közülük a normálisat, talán legalább olyan nehéz mint egy férfinak a megfelelő nőt megtalálni.
2017. máj. 3. 14:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Hát, azért a kapcsolatfelvétel nem kerül nagy erőfeszítésbe :)
2017. máj. 3. 14:55
 2/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem értek egyet. Ha egy nőnél sokan próbálkoznak, és azoknak x százaléka normális csak, akkor egy férfi, aki ugye jóval kisebb számú nővel tud beszélni, szintén csak x százaléknyi normálisra számíthat, viszont sokkal kevesebb nőből.

Szóval nem, én nem így látom. A társkeresés az életnek egy olyan területe, ahol a nők előnyben vannak. Aláírom, sok más területen viszont hátrányban.

2017. máj. 3. 15:01
 3/26 anonim ***** válasza:
32%

Nekik csak válogatni kell, ami nem jár kudarccal. Akkor nehéz esetleg, ha ő is megy keresgélni, nyomulni, pasizni.

30/f

2017. máj. 3. 15:19
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Férfiak!!!

Baromi nehéz a társkeresés úgy is, hogy egy nap 5+x pasi ír...mert, ha helyes a pasi 100%, hogy nagy nőfaló és csak a testem kell neki semmi más. Vannak, akik egy normális randit nem tudnak kérni, vannak olyanok is, akiknek fogalmuk sincs hogyan kell közelíteni egy nő felé. Vannak, akik egy épkézláb mondatot nem tudnak leírni helyesen hibák nélkül. Vannak olyanok is, akik elhíztak, de ők valamiért mégis az 5 évvel ezelőtti fotóikat sikerült feltölteni. Vannak akikkel nincsen meg az összhang akárhogy erőltetjük a dolgot.

Ne gondoljátok, hogy olyan baromi könnyű rendes, humoros pasit találni, aki inspirál a mindennapokban és igen külső is egy fontos dolog. De itt jön képbe az, ha jól néz ki tuti kihasználja és be is zárult a kör. Ennyi kritériummal sem találok senkit. Szóval kb ugyanott vagyunk, ahol ti.

2017. máj. 3. 15:49
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az átlagos nőnek sincs csomó udvarlója. Bármelyik eddig munkahelyem, ismeretségi köröm jó példa volt erre. Az átlagos vagy inkább az alatti nőknek vagy évek óta tartó hosszú kapcsolata van, vagy se kutyája se macskája.
2017. máj. 3. 15:52
 6/26 anonim ***** válasza:
56%

"Baromi nehéz a társkeresés úgy is, hogy egy nap 5+x pasi ír...mert, ha helyes a pasi 100%, hogy nagy nőfaló és csak a testem kell neki semmi más."

Így jár, aki maga nem ír senkinek, csak azok közül válogat, akik neki írnak. Ja, mert ő nő és megteheti? Hát, akkor viselje a következményeket...

2017. máj. 3. 16:38
 7/26 anonim ***** válasza:
60%
6.! Ki mondta, hogy én nem írok? :D Bírom ezeket a baromi intelligens hozzászólásokat. Inkább ne is írj semmit!
2017. máj. 3. 16:52
 8/26 anonim ***** válasza:
33%
Nőként mondom hogy a nőknek valamivel tényleg könnyebb a párválasztás. Sok férfit ismerek akik évek óta egyedül vannak és összesen egy nőt aki hasonló cipőben jár. A többi nő ismerősöm max fél évig volt egyedül.
2017. máj. 3. 17:45
 9/26 anonim ***** válasza:
#4 ilyen előítéletekkel állsz az egészhez, akkor, nem is csodálkozom, hogy nem talál senkit.
2017. máj. 3. 17:51
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Olyan szinten megváltozik 40-45 felett a dolog, de még inkább 55 körül, hogy a nők fognak kaparni a férfiak után, bármilyen alak is az. Tudom, van egy nagyon jó 62 éves férfi ismerősöm, okos, de roppantul el van hízva, mégis társkeresőn napi 20-30 elvált, özvegy nő írkál neki. Mutatta. PEdig 2 éves képpel van fent, tehát nem változott igazán. Egyszerűen 40 felett szép lassan változnak az arányok. Erre persze ide beírja pár 40 es nő, hogy neki 25-30 körüli férfiak írogatnak, így nem szorul rá az 50 körüli férfiakra. Csak azt elfelejtik, hogy ezeknek a férfiaknak a 99%-a csak arra megy, hogy megdöntse és ott is hagyja. Tudom, van pár 40 körüli nő ismerősöm, mind erről panaszkodik. Így idősebbek között keresnek már csak.
2017. máj. 3. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!