Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én férfiként aláírom hogy egy átlagos nőnek ugyanolyanok nehéz a társkeresés mint egy átlagos férfinak, ti is így látjátok?
Nem értek egyet. Ha egy nőnél sokan próbálkoznak, és azoknak x százaléka normális csak, akkor egy férfi, aki ugye jóval kisebb számú nővel tud beszélni, szintén csak x százaléknyi normálisra számíthat, viszont sokkal kevesebb nőből.
Szóval nem, én nem így látom. A társkeresés az életnek egy olyan területe, ahol a nők előnyben vannak. Aláírom, sok más területen viszont hátrányban.
Nekik csak válogatni kell, ami nem jár kudarccal. Akkor nehéz esetleg, ha ő is megy keresgélni, nyomulni, pasizni.
30/f
Kedves Férfiak!!!
Baromi nehéz a társkeresés úgy is, hogy egy nap 5+x pasi ír...mert, ha helyes a pasi 100%, hogy nagy nőfaló és csak a testem kell neki semmi más. Vannak, akik egy normális randit nem tudnak kérni, vannak olyanok is, akiknek fogalmuk sincs hogyan kell közelíteni egy nő felé. Vannak, akik egy épkézláb mondatot nem tudnak leírni helyesen hibák nélkül. Vannak olyanok is, akik elhíztak, de ők valamiért mégis az 5 évvel ezelőtti fotóikat sikerült feltölteni. Vannak akikkel nincsen meg az összhang akárhogy erőltetjük a dolgot.
Ne gondoljátok, hogy olyan baromi könnyű rendes, humoros pasit találni, aki inspirál a mindennapokban és igen külső is egy fontos dolog. De itt jön képbe az, ha jól néz ki tuti kihasználja és be is zárult a kör. Ennyi kritériummal sem találok senkit. Szóval kb ugyanott vagyunk, ahol ti.
"Baromi nehéz a társkeresés úgy is, hogy egy nap 5+x pasi ír...mert, ha helyes a pasi 100%, hogy nagy nőfaló és csak a testem kell neki semmi más."
Így jár, aki maga nem ír senkinek, csak azok közül válogat, akik neki írnak. Ja, mert ő nő és megteheti? Hát, akkor viselje a következményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!