Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én férfiként aláírom hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én férfiként aláírom hogy egy átlagos nőnek ugyanolyanok nehéz a társkeresés mint egy átlagos férfinak, ti is így látjátok?

Figyelt kérdés
Igaz hogy egy nőnek csomó udvarlója van de sokszor baromi nehéz kiválasztani közülük a normálisat, talán legalább olyan nehéz mint egy férfinak a megfelelő nőt megtalálni.
2017. máj. 3. 14:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%

Elfogadom, es teljesen jogos, hogy az ilyen 50es tahoknak nem valaszoltok.

De egy korotokbeli sracnak, aki normalis levelet ir, annak miert nem?

2017. máj. 4. 19:08
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Egy másik kérdéshez már leírtam,de most bemásolom ide is:

Ki mi a normális pasi?

Én például elvált,35 éves nő vagyok és semmi olyat nem várok el amit én ne tudnék teljesíteni.

1.Ne legyenek káros szenvedélyei(ez alatt nem az értem,hogy nem ihat meg egy pohár sört)-nekem sincsenek

2.Ne legyen kövér,kopasz,elhanyagolt-én se vagyok az

3.Legyen normális munkája-nekem is van.

4.Ne legyen gyereke,és ne is akarjon(nekem sincs,és nem szeretnék)

5.szeressen utazni,moziba,étterembe járni,és legalább ki-ki alapon bele tudjon szállni ezekbe a költségekbe(bocsánat,de az,hogy ö részét is fizessem már nem fér bele a költségvetésembe,viszont nem szeretném az összes hétvégémet/szabimat otthon tölteni,mert neki nincs pénze)

6.Legyen motivált az összeköltözésben,ha eljön az ideje(nincs lakásom,jelenleg az édesanyámmal élek és tőle se várom el,hogy legyen,de viszont legalább egy közös albérlet fenttartásához tudjon és akarjon hozzájárulni-sok pasinál itt meg is bukik a mutatvány,amint kiderül,hogy nem lehet hozzám költözni-és még a nők anyagiasak...)

7.Nem kell 190 cm magasnak lenni-én se vagyok annyi,és nem is tetszenek az égimszelők :)))

8.Max 10 évvel legyen idősebbb nálam,mert nem jönnek be az apukámkorabeli pasik,bocs

Namármost ilyet nem lehet találni a neten.

És most jön az igazán érdekes rész:Mindezekre az szokott lenni a válasz,hogy ez túl sok,adjak lejebb az igényeimből,és miért nem jó nekem a szomszéd Józsi aki igaz, úgy néz ki mint Mézga Géza,de keményen dolgozik a Tescoban nettó 90 ezerét,aminek a felét a volt asszonynak adja gyerektartás cimszó alatt,és emiatt tulajdonképp az anyukája tartja el 40 évesen dehát milyen rendes...

2017. máj. 4. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

#22: szerintem ez nem vészes. Bár ha egy azonos korú férfi lakik az anyukájával, azt eléggé máshogy ítélnék meg (/el) és valószínűleg nem nagyon venné komolyan egy nő sem. Ez vhol kettős mérce.

Egyébként én csak korban nem felelek meg ennek, meg abban, hogy nem szeretek utazni. Ez nem sok, úgyhogy biztos van olyan, aki megfelel. Lehet, nem jó módszerrel próbálod megtalálni az illetőt, vagy nem tudom.

2017. máj. 4. 23:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Mindazonáltal ha az illetőnek is van egy listája és azon egyvalami nem stimmel (pl. hogy elvált vagy, miközben ő sosem volt házas), akkor azon már bukhat a kapcsolatfelvétel is.
2017. máj. 4. 23:13
 25/26 anonim ***** válasza:

"2.Ne legyen kövér,kopasz,elhanyagolt-én se vagyok az"

Húúú a kopaszság elhanyagoltság kérdése? Hmm szerintem szólj a kopaszodás okait és ellenszerét kutatóknak, hogy rossz felé tapogatóznak, és nem a genetika okozza a férfias kopaszodást hanem az elhanyagoltság :D

"3.Legyen normális munkája-nekem is van."

És mi van, ha nem "normális" értsd, nem naponta hajnalban kelős bejárós 8 órát bent rohadós munkával többet keres mint a többség? Vagy ha egyszerűen nem szorul rá, hogy munkája legyen? :)

2017. máj. 17. 09:27
 26/26 anonim ***** válasza:

25-ös

A kettő nem áll oksági viszonyba egymással,felsorolás volt.Nekem nem jönnek be a kopaszok sajnálom,ha félreérthető voltam.

Normális munka:Nekem tökmindegy nagyjából,hogy hol/hogy dolgozik,felőlem lehet festőművész is,aki otthon várja az ihletet,vagy a tengerparton,de akkor egyértelműen fogalmazok:Ne nekem kelljen eltartani és/vagy a hobortjait szponzorálni.( Például azt,hogy otthon ülő festőművész és várja az ihletet :D )Persze most rögtön jönni fog az anyagiasozás.

2017. máj. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!