Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz-e a monda, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e a monda, hogy minél szebb egy nő, annál kevesebb pasi mer nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2017. máj. 15. 09:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igaz egyébként, de ettől függetlenül az elvárásaikat nem adják lejjebb. Én is átlagos-csúnya pasiként próbálkoztam szép lányoknál is, és mindig ugyanaz lett a vége.

#18: Nem trollkodás, valóban igaz, amiket írsz, viszont azt tudni kell, hogy abból a sok-sok üzenetből sok a bunkó paraszt meg aki csak szexet akar, így azért tényleg nem könnyű a lányoknak sem.

Viszont amit a kamu pasinak írtak, ők nagyon rendes lányok voltak, ha úgy nézhetnék ki, mint az a pasi, visszaírtam volna nekik, és több mint valószínű, hogy lett volna köztünk több is, alig 1 hét regisztrálás után.

2017. máj. 15. 18:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a célközönségben mutatkozik meg. Úgy veszem észre legalábbis, hogy az átlagnál "szebb" hölgyeknél jobban nyomulnak azok, akiket tényleg bottal se... És nem csak a külsejük miatt, hanem mert tényleg prolik, ostobák, igénytelenek, műmájerek... És aki mondjuk összeszedettebb, az kevésbé. Míg egy átlagosabb hölgynek kevesebb idiótát kell elhajtania és szerintem jobban is nyitnak felé azok, akik normálisak és egy szinten vannak vele.
2017. máj. 26. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!