Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e a monda, hogy minél szebb egy nő, annál kevesebb pasi mer nála kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre.2017. máj. 15. 09:53
1/22 anonim válasza:
Biza, majd 100 kilósan én voltam a legszebb, azért sz*rtak le. 😀
2/22 anonim válasza:
Egyértelmű baromság. Egy szép lánynál napi szinten többen kezdeményeznek.
4/22 anonim válasza:
A-a, ez hülyeség. Viszont ők már profik a lekoptatásban, mert annyi tapasztalatuk van. Így könnyedén ellehetetlenítik a kezdeményezési kísérleteket.
5/22 anonim válasza:
Szerintem igaz. Tapasztalat, a párom is alig mert kezdeményezni, és sok más fiú is mondta már, hogy vannak olyan szép lányok akiknél azért nem mernek kezdeményezni, mert úgy gondolják nem lenne náluk úgy sem esély, vagy már biztos úgyis van egy ilyen vagy olyan szép lánynak pasija.
(20/N; 4,5 éve kapcsolatban)
6/22 anonim válasza:
akik pedig mernek, azok a bűn ronda pasik nagy egóval
7/22 anonim válasza:
Szerintem inkább hosszútávra nem nagyon mernek tervezni a nagyon szép nőkkel,talán mert azt hiszik,hogy nehéz megtartani (vagy épp eltartani ;))..
8/22 anonim válasza:
Sokan vannak, akik nem mernek kezdeményezni náluk, de mégtöbben, akik igen. Sok szép barátnőm van, én is annak számítok és nincs gondunk a partnerkeresésben. A társkeresésben már annál inkább, mert kevés pasi felel meg az elvárásoknak.
21N
9/22 anonim válasza:
Lehet, egyrészt nagy az esélye, hogy kapcsolatban van, ha mégsem akkor a baráti köréből gyorsan választhat magának valakit, ha akar.
10/22 A legrosszabb válasza:
Hatalmas baromság. Mindenki tudja, hogy a némileg jobban kinéző csajoknál rengetegen próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!