Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők, hogy a férfi legyen gép, ne vegye kedvét 10-20 elutasítás sem a nőktől, hanem próbálkozzon minél több nőnél, az a siker titka szingli férfiak esetében?
1. Nem várja el ezt senki.
2. Egyesek a légzést is jelnek veszik.
Én speciel egy vadidegentől sem várom el, hogy véletlen pillantások vagy zavart mosolyok hatására odajöjjön hozzám. Sőt, határozottan azt várom el egy idegen embertől, hogy lehetőleg ne zaklasson. Én úgy szeretek ismerkedni, hogy ha nem is társaságon belül, de legalább beszéltünk már pár szót, csináltunk valamit együtt, akármi, és akkor közelít a pasi valami mondvacsinált indokkal, nem feltétlenül rejtve véka alá a szándékát. Így egyébként szerintem sokkal kevesebb visszautasításban is részesül, hiszen a közös programok, vagy akár csak az alapján, hogy egy diszkóban együtt végigtáncoltunk néhány számot, valamennyire megismeri az ember a másikat. Már olyan alap szinten, hogy van-e párja és hozzád hogyan viszonyul. Ennek egyébként megvan az az előnye is, hogy tudom, hogy kifejezetten _én_ érdeklem, és nem csak én álltam hozzá a legközelebb az esélyes lányok közül.
Szerintem relatíve kevesen várják el, hogy a mennyiségi elvet követve statisztikai alapon kivárd, amíg végül lesz egy nő, aki nem küld el.
Kár, hogyha valaki így gondolkodik, hogy "csak ahhoz megyek aki tényleg megfelel" azok általában oszló múmiaként végzik 60 évesen mikor haláluk után 1-2 hónappal rájuk rúgják az ajtót, mert "nincs fizetve a vízdíj"...
Nem, de most jobb az amikor 2-3 évente megtetszik valaki aztán az a 4-5 ember ehajt és máris 40 éves vagy... Onnan meg már csak a Halál Angyalaival randizhatsz, meg apakomplexusos súlyosan buta tinilányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!