Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggyakoribb oka ha egy férfi hosszú éveken át szingli illetve ha egy nő éveken át szingli?
Karrierre tippelnék. Amikor a munka minden időt felemészt, nincs idő ismerkedni.
28F
Egyrészt az utolsó kapcsolatom hosszú volt, és a vége felé már csak szenvedés volt, így egy ideig nem vonzott egy újabb párkapcsolat gondolata sem. Mostanság pedig nem találok olyan nőt, aki megfelelne, akiben a társam tudnám látni. A sok kikent, pláza- és buliribi számomra nem vonzó kategória, és sajnos egyre több nő hajlik efelé.
30F
Mindkét nem esetében az leggyakoribb ok, hogy nagyok az igényeik, de nem ilyen felszínes dolgokra kell gondolni, hanem inkább arra, hogy az igazit keresik akivel lelkileg szellemileg egyensúlyban vannak, de nem találják, olyannal meg nem hajlandóak összejönni, akivel nincs meg az összhang.
A környezetemben azt látom érdekes módon, hogy pont a legelőnyösebb tulajdonságú emberek vannak egyedül akikről azt gondolnám hogy bármikor találhatnának valakit... Míg a felszínesebb, rosszabb kinézetű ,gyengébb képességű, kevésbé intelligens ismerőseim sokkal könnyebben találnak párt ,aminek talán az lehet az oka, h igénytelenebbek ilyen szempontból, vagy nem is a társuk személye a lényeg, hanem csak hogy legyen mellettük valaki.
Én azért vagyok nagyjából két éve szingli mert nem akartam összejönni valakivel csak azért, hogy ne legyek egyedül. Nem mondom, hogy olyan nagyok az igényeim, hogy senkit nem találtam, mert azért alakulhattak volna ki kapcsolatok de valahogy nem éreztem senkivel azt, hogy egymásnak valóak lennénk.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!