Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek egy olya pasiról aki évek óta szingli? Béna az ismerkedésben! Szinte a nők észre se veszik!
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 19:17
1/4 anonim válasza:
Nehogy már te kérj bocsánatot azért mert létezel.. Ember! Nem veszed észre hogy a nők kivétel nélkül egy csillagoség szint alá nem adnak, mert az már nem férfi nekik? Ez az egész egy sztereotipia a társadalomba, az lett elterjedve hogy a férfi dolga hogy fusson a nő után vért psálva.. sok nő meg csak követelőzik, dobálozik, provokál hogy kifejezik a nem tetszésüket, és azt ültetik el a férfiak fejébe hogy túl kevés.. nem elég jó.. Magyarán mindenki behódol ezzel a nőknek, s mindenki rohangál a konditerembe
2/4 anonim válasza:
nos, ha telesírja a netet a helyzetével, akkor szánalmas.
3/4 anonim válasza:
Evek alatt nen sikerult rajonni mi az oka? Amugy hasonlo cipoben jartam. Elkezdem jol kajalni es edzeni. Nagyon sokat dob a mentalis egeszegen, amitol no a libido.
4/4 anonim válasza:
"Mi a véleményetek egy olya pasiról aki évek óta szingli?"
7 éve az vagyok és legkevésbé sem zavar. Hagyok lehetőséget az 1-es álltál leírt rohangálóknak. Am észre fognak venni ha beindul a gyereket akarok rész 30 körül.
DE én ebben nem veszek részt. Van épp elég gondom/dolgom így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!