Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért vagyok szingli, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vagyok szingli, mert furcsa vagyok?

Figyelt kérdés

Már általános iskola óta érzékelem, hogy a legtöbb ember furcsán néz rám, és nem igazán kedvel, olyan, mintha kicsit tartanának tőlem. Nem utálnak, kiközösítve sem voltam soha, és nagyon kedves vagyok mindenkivel, de érzékelem rajtuk, hogy különcnek tartanak.

Már több pasi is mondta azt, hogy eléggé elvarázsolt vagyok, meg kicsit bolond, de nem rossz értelemben, csak nem értenek meg. Zárkózott vagyok, pont amiatt, mert nagyon másnak érzem magamat, nem olyan gondolataim vannak, mint a legtöbb embernek, és egyedül szeretek lenni emiatt.

Külsőre rengeteg pasinak bejövök, és szexre sokan bepróbálkoznak, de kapcsolatot senki nem akar, de nem mondják meg a konkrét okát. Vajon az lenne az oka, hogy furcsa vagyok?

21L

2016. nov. 11. 16:08
1 2
 1/11 Blade Bone ***** válasza:
Valószínű. De mi bajod a szingliséggel?
2016. nov. 11. 16:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy szeretnék kapcsolatot. Szerintem ez totál egyértelmű.
2016. nov. 11. 16:32
 3/11 Blade Bone ***** válasza:
54%

Az is egyértelmű, hogy fura vagy, mégis megkérdezted. :D

De ez is csak annyiban rossz, hogy azok, akikkel eddig ismerkedtél ezt nem tudták elfogadni. Te egyébként mennyire voltál elfogadó? El tudtad volna magad képzelni valamelyik emberrel randi után, vagy miután ezt így elmondták neked, hogy ez nem fog működni?

2016. nov. 11. 16:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, voltak, akik tetszettek.
2016. nov. 11. 16:49
 5/11 Blade Bone ***** válasza:

Akkor a külső és belső elvárásaidat össze kéne egyeztetni, és a kapott eredményhez méltó partnert keresni.

Próbálj barátkozni kicsit.

2016. nov. 11. 16:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, milyen külsejű pasival randizom, mindig ez van.
2016. nov. 11. 17:01
 7/11 Blade Bone ***** válasza:

Mert a belső viszonyok nem egyenlőek benned az ő női "alakjukkal" ez is ugyanaz, mintha neked nem jött volna be egyik pasi sem. Nem volt meg a figyelemfelkeltési pont belsőleg.

Egyébként ez az elvarázsoltság mit jelent kb?

2016. nov. 11. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Mesélj már magadról egy kicsit jobban, miket szeretsz/szoktál csinálni? Mi az ami miatt szerinted téged furának gondolhatnak? Meg elvarázsoltnak? És mi az amiben szerinted nem értenek meg?
2016. nov. 11. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a "furcsaságod"?
2016. nov. 11. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
<3 :)
2016. nov. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!