Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leggyakoribb oka ha egy férfi hosszú éveken át szingli illetve ha egy nő éveken át szingli?
Szerintem férfiaknál gyakoribb, hogy nem találnak olyat, aki szóba áll velük, sok a huszonéves szűz.
Nőknél pedig.. ők olyanokat találnak csak, akikkel nem akarnak beszélgetni sem, nemhogy kapcsolatban lenni.
Az, aki azt írta ciki egyedül szórakozni menni, erőltesse meg magát, kezdje kicsiben, csak egy mozival, majd megszokja a helyzetet.
Én is több éve egyedül vagyok, előtte sokat voltam kapcsolatban. Nem rossz egyedül, olyat pedig még nem találok, akivel szívesebben beszélgetek, minthogy olvassak, filmezzek, vagy csak vegyek egy forró fürdőt.
Na meg régről megmaradt az az emlék, hogy anno fagyban és negyven fokban is simán kimozdultam, hogy láthassam az akkori párom az ismerkedési szakaszban.
Férfi esetén: a nők úgy döntöttek, hogy ő szingli marad
Nő esetén: úgy döntött, hogy szingli marad
A sikertelenség és önfejlesztés. Amikor én évekig egyedül voltam ez volt az oka...egyetemre már 11 éve jártam - 5 éves képzés - soha nem dolgoztam, szüleim tartottak el, napi 2 csomag cigit szívtam és hétvégente piáltam, irigy voltam a barátaimra akiknek nőjük volt és haragudtam az egész világra. Hát ezért.
Most már van nőm, egyetemre 15 éve járok - barátnőm szülei legnagyobb örömére - napi 1 doboz cigit szívok néha piálok és vigasztalom a barátaim akiket megcsalt a nőjük és most egyedül vannak :-)
Nemtől függetlenül:
Valaki akkor szingli, ha ő így döntött, ha nem akar kapcsolatot. Ha akar, és tesz is érte, akkor nem tart évekig, hogy találjon valakit. Ha igen, semmi nem jön össze, akkor ott valami defekt van.
Persze a legtöbb esetben az, aki mellett végleg elkötelezi magát az ember, nem jön azonnal, általában szelektálni kell, és több szakítást átélnek a nők is, a férfiak is, mire megtalálják az igazi társukat. Nagyon ritka az, amikor az első kapcsolat egyben az utolsó is, mert életük végéig együtt maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!