Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi hosszabb ideg szingli az lúzerség de ha egy nő az dicsőség?
Nem, a nők sokkal jobban félnek a szingliségtől, és nekik sokkal nehezebb kimondani hogy azok.
Ez azért lehet mert egy szingli férfiről lehet zat hiszik hogy falja a nőket azért nem állapodik meg, persze ez általában messze nem így van.
Én azért vagyok szingli, mert az akarok lenni. :)
És magasról teszek rá, hogy mások mit gondolnak rólam. :)
30/F
Nem tudom, hogy az 1. miből gondolja, hogy a nők félnek a szingliségtől és nehezen mondják ki, hogy azok. :DD
Viszont azokról a nőkről akiknek állandóan van pasijuk, azt mondják falják a pasikat.
N
Ez egy kicsit hülyeség. Valóban azt hisszük egy hosszabb ideig szingli férfiről, hogy falja nőket, és azért nem állapodik meg, azonban hamar észre lehet venni az ellentétjét, vagyis hogy azért szingli, mert neki ez így kényelmesebb vagy csak szimplán nem találta meg a megfelelő párt.
De ez a nőknél sem dícsőség (legalábbis nálam nem, soha nem is tekintettem rá így), és büszkén felvállalom, hogy szingli vagyok. Egyszerűen még nem jött el az a férfi, aki megfogjon annyira, hogy képes legyek feladni érte a szabadságom egy részét.
Természetesen nők körében is vannak, akik azért szinglik, hogy minél több férfival ágybabújjanak, de ez lehet már egy más tál tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!