Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli 25+ éves férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 25+ éves férfiak, akik nőnél sikertelenek! Ti hogyan, miben találtátok meg a boldogságot, ami jobb, mint egy párkapcsolat, mint egy társ? Remélem van ilyen.

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 22:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

Sokaknak sajnos a Koccintós az utolsó társaság :(

Nekem nem, mert még azt se élvezem...

Képzeletvilág, talán.

2016. nov. 20. 22:50
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
"Látszóag vannak kötelezettségeim, de valójában a nagy semmi. Semmi jelentősége, hogy felkelek- vagy sem. Mosdás, étezés, munka, étkezés, bagózás, étkezés, alvás... Szarok én az egész k***a világba..."
2016. nov. 20. 22:55
 3/23 A kérdező kommentje:
Ez nem túl biztató eddig. Más valaki?
2016. nov. 20. 23:00
 4/23 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nincs ilyen.

Elfojtás van, remény, epekedés.

2016. nov. 20. 23:09
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Semmiben. Elmész melózni, ha vége, otthon múlatod az időt, hogy végre újra mehess dolgozni. Unalom, szomorúság, stressz, gyomorproblémák, 35 évesen kilyukad, elvérzel, viszlát.
2016. nov. 21. 00:51
 6/23 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél hallani?vagy csak azért kérdezed mert neked van partnered,hogy anélkül milyen lehet az élet?😞
2016. nov. 21. 02:21
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Munka,net,tv

De nem vagyok boldog,elég picsék így az élet

2016. nov. 21. 07:54
 8/23 anonim ***** válasza:
előzőeknek van igazuk. és őszinték. hányok már a szingli "irodalom" önámító hazug, öntömjénezésétől.
2016. nov. 21. 08:34
 9/23 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ilyen nyomorékok! Én 32 vagyok, elváltam (sajnos jópárszor megcsalt az ex és kiraktam). Már 3 éve egyedül élek, azóta nem találok senkit, akivel komolyabb összejönne! Az egyéjszakás dolgokat meg nem szeretem! Én nem kesergek, lefoglalom magam. Hódolok a hobbimnak, amennyit csak tudok! Azóta rendbeszedtem magam anyagilag is, már van saját hitelmentes házam, autóm, tűrhető munkahelyem! Mindenki esetében csak saját magán múlik, hogy ehhez az egészhez hogy áll hozzá! Én mindenhez pozitívan állok, pedig már ért pár csalódás. Mégis talpon vagyok és reggeltől estig vidám vagyok! Persze hiányzik már nagyon egy társ, de attól még nem esem kétségbe, hogy nincs! Lehet, hogy pont amiatt nincs sokaknak társa, mert negatívan fogjátok fel és ez kisugárzik belőletek! Fel a fejjel és tessék keresni elfoglaltságot, ami leköt és önbizalmat ad!
2016. nov. 21. 13:30
 10/23 A kérdező kommentje:
Én sem tudom mi ez. Legalább 50 embert ismerek közelemben, akik szingli 30-asok és majd kicsattannak a boldogságtól. indig úgy mosolyognak, mint a vadalma. Ez lehet amúgy felfogás kérdése is.
2016. nov. 21. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!