Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, aki úgy érzi, hogy jobb az élete párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 16:48
1/14 anonim válasza:
Jobb az élet párkapcsolat nélkül, ha meg tudod oldani a dugást.
2/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok :D nekem a szex emberhez kötött, vagyis, akkor kívánom nagyon, ha tetszik valaki.
2015. szept. 6. 16:50
3/14 anonim válasza:
Nekem még nem volt pasim,és igy is boldog vagyok :) Persze NEM mondom hogy sosem lesz és igy tökéletes... L18
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
A legutóbbi kapcsolatom óta igen, úgy érzem. Túl sokat beleadtam és nem érdemelte meg...
6/14 anonim válasza:
idáig úgy éreztem! de miután kidobtak 1 hete nagyon hiányzik valaki mellőlem!
7/14 anonim válasza:
Jobb egyedül de azért a szex hiányzik. 22/F
Próbálok szexpartnert keresni, csak nem olyan egyszerű.
Mégsem mehetek oda egy lányhoz, hogy lesz e a szexpartnerem...
Bár lehet mégis meg kellene próbálnom, végül is bejöhet. :D
Meg nem kellene addig véleményt mondanom valamiről, amíg nem próbáltam. :)
8/14 anonim válasza:
jobb! Megvagyok szex nélkül is. ha rám jön az 5perc akkor megoldom gyorsan. ezért nem éri meg mást tartani.
26F
9/14 anonim válasza:
Jelen.
Igaz néha rám jön a "De összebújnék valakivel" érzés, de összességében túlélem.
10/14 aperitif válasza:
Másfél éve sikerült kimásznom egy hosszú, és a vége felé örömtelen házasságból, most feltétlenül úgy érzem, hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!