Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat első 2-3 hónapja nem túl jól megy, szinte semmiben nem egyezünk, hasonlítunk. Lesz jobb? Valakinek volt már hasonló élménye (19 évesek)?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 11:49
1/12 anonim válasza:
Szerintem szimplán nem illetek össze és más mellet kéne keresni a boldogságot ha ennyire nem jó már az elején.
2/12 anonim válasza:
Én ugyan ilyen kapcsolatban voltam. Nem lett jobb, nem bírtuk egymással. Jobb nem nyúzni egymást és erőltetni azt, ami nem megy.
3/12 anonim válasza:
De akkor hogy alakult ki kapcsolat? Én ezt nem értem.
4/12 anonim válasza:
3-as kérdésére én is kíváncsi lennék
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor még nem tudtam milyen, ilyen egyszerű a válasz.
2015. ápr. 25. 15:03
6/12 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor még nem így viselkedett....egyáltalán nem.
2015. ápr. 25. 15:03
7/12 anonim válasza:
Lesz jobb, ha kidobot és keresel helyette jobbat.
Akivel az elején nem működik, arra felesleges időt pocsékolni. Nem illetek össze, van ilyen. Mindkettőtöknek jobb, ha kerestek mást.
8/12 anonim válasza:
esetlegek dolgokat is mondanál, h miben nem egyeztek? nem kell azért ugyanolyannak se lenni, h jó legyen egy kapcsolat úgy gondolom.
9/12 anonim válasza:
Ha már az elején nem jó, mi lesz X év múlva? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok mást keresni, már próbáltam. Most sikerült először.
2015. ápr. 25. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!