Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nők, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők, hogy a férfi legyen gép, ne vegye kedvét 10-20 elutasítás sem a nőktől, hanem próbálkozzon minél több nőnél, az a siker titka szingli férfiak esetében?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem esik túl jól elutasítás. Egyértelmű jeleket meg nem lehet nőktől fogni. Hányszor volt már, hogy úgy mosolygott rám a nő, hogy szinte ágyba vitt volna a tekintetével, mikor meg odamentem (pedig nem cicababák voltak, értelmesnek tűntek)hozzájuk, akkor meg jött a pasijuk, vagy nagyon hidegek voltak. Vagy csak hagyjam békén őket. Tehát a jeleik 90%-a fals. Szerintem.
2016. dec. 23. 12:45
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
sz.ráson kívül? Mikor 20 voltam, fősulis. Akkor is azt láttam, hogy a lányok legnagyobb része wc-re, és zuhanyozni is kettesével, 3-asával mentek. Szórakozni meg csapatban.
2016. dec. 23. 15:31
 22/49 anonim ***** válasza:
Akkor első lépésként szerezz barátokat.
2016. dec. 23. 15:32
 23/49 A kérdező kommentje:
A legt9bb szinte megközelíthetetlen, ritka mikor egyedül van. Ha pedig ott van 2-3 barátnő, akkor ciki odamenni, pláne ha az egyiknek-másiknak nem vagy szimpatikus férfiként, akkor teletömik a fejét, hogy mit akarsz te egy ilyen férfitól? ...és sajnos a legtöbb nő még 25-30 körül is függ a többi barátnő véleményétől (tiszt. a kivételnek, akiket ez nem érdekel), 25 alatt meg még inkább.
2016. dec. 23. 15:33
 24/49 anonim ***** válasza:
73%

semmire nem reagálsz itt, ami nem a te igazad támasztja alá.

egyébként mielőtt megismerkedtem a barátommal, rendszeresen voltam egyedül nyilvános helyeken, szinte mindennap. bárhol, ahova az emberek együtt szoktak menni. társkeresőztem és onnan pár sráccal randiztam is.

az ismerkedéshez nincs szükséged a barátaidra (ott helyben).

vegyél erőt magadon, és menjél. a nagy kudarcoknak meg úgy tudod elejét venni, ha nem a nőzés az elsődleges célod, hanem jól akarod magad ott érezni, ahova mész.

2016. dec. 23. 15:34
 25/49 A kérdező kommentje:

,,Akkor első lépésként szerezz barátokat."

Nem mindenki szociálisan ,,alfahím" és totál érdekes személyiség, hogy vele akarjanak barátkozni. Szerinted nem próbáltam még ezt középiskolai tanárként?

2016. dec. 23. 15:35
 26/49 anonim ***** válasza:
67%
Ha nincsenek barátaid, eleve nem is valók hozzád olyan nők, akik népszerű társasági emberek és sosem unatkoznak.
2016. dec. 23. 15:36
 27/49 anonim ***** válasza:
73%

Mit tanítasz egyébként? Csak mert emberismeret téren eléggé el vagy maradva.

Nincs olyan hogy "a lányok". Minden ember más. A nők között is van akinek egy barátja van, vagy éppen egy sem, mert nincs rá szüksége, vagy annyira különc, hogy nem összeegyeztethető az életszemlélete, a viselkedése az átlag emberével.

2016. dec. 23. 15:40
 28/49 anonim ***** válasza:
48%
Mentem már oda buliban olyan nőhöz, aki a barátnőivel volt. Mikor látták, hogy jól elvagyunk, arrébb mentek és nem zavartak minket. A hozzászólásaid alapján zavaros elméleteket gyártasz a valóságról, szinte nulla tapasztalattal. Tuti valamilyen elméleti tantárgyat taníthatsz, ahol nem kell valós, kézzelfogható tapasztalat.
2016. dec. 23. 15:57
 29/49 anonim ***** válasza:
18%
Mert megtehetik. Mert a pasi a harmadik után is ott ül a lyuknál, és várja hogy hátha legközelebb. Ha ilyenkor megmondaná neki egy normális pasi, hogy aranyoskám, ha te úgy, akkor én meg így, és ez így nem pálya, akkor előbb utóbb észbekapnának.
2016. dec. 23. 16:06
 30/49 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted melyik nő számolgatja, hogy a te életedben hanyadik elutasító?
2016. dec. 23. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!