Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz-e a monda, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e a monda, hogy minél szebb egy nő, annál kevesebb pasi mer nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2017. máj. 15. 09:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8 Ti nagyon kivételesek lehettek a barátnőiddel. 1-1 igazán szép nőt is ritkán látok, nem hogy baráti társaság tele legyen velük, vagy csoportosan tűnjenek fel bár hol is.
2017. máj. 15. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
7%

Azt kell mondjam, egy jó pasinak még majdnem könnyebb találni valakit, mint egy jó nőnek.

Legalább is társkeresőn.

Csináltam egy kamuprofilt egy adonisz pasival, és szűk egy hét alatt kaptam 4 lájkot, és az egyik nő rám is írt, mindezt úgy, hogy én nem is nagyon csináltam semmit, csak passzívan állt a profil. Ehhez képest látom, hogy egy szép lány hónapok óta bolyong az oldalon. Furcsa ez.

2017. máj. 15. 11:14
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Ez így kimondva nem igaz. Max. az lehet, hogy pár önbizalomhiányos pasas nem mer kezdeményezni egy kifejezetten szép nőnél, mert á, úgyis válogathat, úgysem engem fog.

De pl. az tuti, hogy egy szép nő több ajánlatot kap, mint egy duci vagy csúnyácska. Az más kérdés, hogy milyen célból és milyen férfiaktól, de az sztem a szépség mellett a viselkedés, külső, stílus függvénye is.

2017. máj. 15. 11:14
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Volt olyan partnerem,aki Anna bál szépe is volt, hihetetlen büszke voltam, hogy mellettem volt. De...a legtöbb szép Nő pontosan tudja, hogy szép, mert körbe-udvarolják, bókolnak neki, ajánlatokat kap,ezzel magasabb piedesztálra helyezik mint ami indokolt lenne és az egész átmegy egyfajta castingba. A mi kapcsolatunk majd 1 évig tartott és a vége felé már nagyon nem volt harmonikus, max az első 1-2 hónapban. Sajnos így utólag be kell látnom, hogy kihasznált engem, a pénzemet, a kapcsolataimat, de valahol ez érthető...egy köztes állomás voltam egy ugródeszka, amit a szakításkor el is ismert. Most is jó viszonyban vagyunk, de pontosan tudom, hogy milyen Nő és hogy kell vele bánni, most már azonnal kiszúrom az ilyet.

Mindig vannak kivételek,a mostani partnerem is gyönyörű, amikor először mutattam be a családomnak, barátoknak nem hittek a szemüknek, nagyon szerencsésnek érzem magam. Amikor megismerkedtünk nagyon rossz passzban volt éppen, egy elég ronda szakításon volt túl, a volt pasija szó szerint kidobta, megalázta, megcsalta, szerencsére tanult az esetből. Nincs elszállva magától, nem akar mindenféleképpen előbbre jutni a ranglétrán, egy dolog foglalkoztatja, hogy biztonságban legyen és szeressék.

2017. máj. 15. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
46%

Abszolut igaz! Szerencsere mondhatom, hogy igazan gyönyörü baratnöim voltak es most is egy csodaszep lannyal vagyok mar 6 eve. Nem vagyok különösen kigyurt, jokepü vagy tehetös. Teny, hogy müveltnek tartom magam, van egy humorom es szerenyseget felreteve, ha egy lannyal eljutok odaig, hogy horizontalisan (vagy poztol függöen egyeb terbeli elrendezesben) bizonyithassak, mar nem szamit, hogy az elet mas területein, mint a haztartasban, kevesebb lelkesedest mutatok...

Irigykedö barataimnak is csak azt tudom mondani, amit ide is leirok. A legszebb lanyokhoz altalaban csak a legbekepzeltebb es/vagy reszegen felbatoritott pasik mernek odamenni. Es bennük ez a kep alakul ki a pasikrol. Ha te egy kicsit is normalis, jo kiallasu es magadra igenyes vagy, akkor nincs mas dolgod, mint elfelejtened azt, hogy mennyire katasztrofalis es vegzetes, ha egy csaj visszautasit, hanem odamenned es megszolitanod.

Ennyi a tudomanyom!

Bejön? - Persze!!

Mindig? - Ah, dehogy! Örülök, mar annak is, ha kepes udvariasan közölnie, hogy nem tart igenyt a tarsasagomra.

Ez nem 5z4r erzes? - Nyilvan nem esik jol, de legalabb megtudom biztosra, hogy van e nala eselyem.

Akkor mi ertelme? - Az, hogy lehet, hogy az 5-ik, 10-ik vagy akar 100-ik ilyen probalkozasnal (ha elered a harom szamjegyet, azert kritikusan elemezd megjelenesedet es megközelitesi modszereidet) megismerhetsz egy olyan gyönyörü lanyt, akinek lehet szemelyisege is ugyanannyira ragyogo.

2017. máj. 15. 12:29
 16/22 Gábor19... ***** válasza:
Az átlagos vagy csúnyácska srácokra jellemző ez hogy nem nernek a gyönyörű lányoknál kezdeményezni, de ugye tény hogy nekik nem is lenne esélyük náluk.
2017. máj. 15. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Átlagos pasikra igaz ez. De minél szebb a nő annál több pasi fog nála kezdeményezni általánosságban, igaz ezek a pasik egyre nagyobb részben nagyarcú alfa színészek, akikkel nem igazán lehet hosszútávú a kapcsolat.

Az átlagos férfiak pedig tudják, hogy még az átlagos nőknél sincsenek túl nagy esélyeik, és bizony a visszautasítás a férfiaknak sem kellemes...

2017. máj. 15. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Szerintem te csak trollkodsz.

Egy társkeresőn egy átlagos nőnek nemhogy 4 lájk jár hetente, hanem sokkal több, és egy rakás üzenet, nem 1. Úgy hogy még egy bemutatkozója sincs, csak 1-2 kép.

A hónapok óta bolyongó szép lányok, pedig:

-senki sem elég jó nekik, olyan magasak az elvárásaik

-kamuprofilok amiket főleg az üzemeltetők hoznak létre

-elhagyott elfelejtett profil, amivel már évek óta nem léptek be

2017. máj. 15. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem igaz. Én nem vagyok szép, de van egy barátnőm, aki nagyon szép. Még az utcán is leszólította egy modellügynökség embere, hogy dolgozzon nekik. Ennek ellenére a 3-4 év alatt, amíg őt ismertem, összesen 1 srác mert bepróbálkozni nála. Az is csak hót részegen egy szórakozóhelyen, mert már bátorra itta magát. Rajta kívül nem akadt más jelentkező, pedig több fiúról tudom, hogy tetszett nekik a lány, de csak a háta mögött mondogatták, hogy tökéletes, meg ő az ideális, stb. De egyik se ment hozzá oda soha, hogy ezt a szemébe is megmondják.
2017. máj. 15. 16:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez igy nem igaz, de ugy mar igen, hogy normalis pasi tisztesseges szandekkal magyon keves. A ket veglet inkabb gyakori. Ez a full legalja drogfuggo, lepusztult pasik meg a penzes, jokepu, de iszonyat bekepzelt es csak dugni akar... de a normalis nagyon ritka. Legtobbszor nekem kell kezdemenyezni, mert latom rajta, hogy szeretne, de nem mer. A parommal is igy jottunk ossze harom eve. Nem penzes, nem bekepzelt, de kedves, joszivu, jo ember es nagyon szeret. Meg en is ot. :)
2017. máj. 15. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!