Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire nehéz lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz lehet a nőknek a társkeresés?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok helyes vonzó, pocak háj van rajtam. Most alakulóban van egy lánnyal valami a lány meglepően vonzó.

Előtte a lány 2 évig kereste a párját és semmi azt mondta borzalmasak voltak a férfiak leginkább szexre akarták vagy valami agyi defekt volt velük.

Mivel tőlem akar valamit így biztos nem lehet nagy igénye mert lehet vicces inteligens vagyok de nagyon nem egy főnyeremény. Meglepően csinos kedves aranyos lány és meglepően így sem talált normális pasit. Nagyon meglepett a dolog mert úgy tudtam hogy egy nőnek nagyon könnyű dolga van ismerkedés terén

2017. máj. 13. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Normális férfit nem nehéz találni a nőknek,csak ők azt akarják mellé,hogy tökéletes kinézetű,kigyúrt,jóképű is legyen... ja hát igen,úgy már tényleg nem olyan könnyű,főleg hogy az összes nő ilyet akar manapság sajnos...

Aki meg nem születik jóképűnek manapság,az már nem is álmodhat nőről egyáltalán...:/

2017. máj. 13. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Én inkább azt látom, hogy felveszik a nők a saját szemellenzőjüket, és úgy néznek körül a férfiak közt. Valahogy mindig azokat hagyják ki a potenciális jelöltek közül, akiket én normálisnak látok. Aki átmegy a nők szűrőjén, az tényleg borzalmas ember általában, ezért nem találnak párt, csak ritkán. Nyilván van kivétel, de azok a nők már akkor kapcsolatban voltak, amikor még nem is ismertem őket.

Te valószínűleg a túlsúlyod ellenére inkább a helyes arcú kategória vagy, plusz még szerencséd is volt.

2017. máj. 13. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

A TÁRSkeresés szerintem baromi nehéz. 2 éve vagyok egyedül és őszintén, nem bánom, mert mindenki, akivel eddig ismerkedtem, úgy éreztem, hogy totálisan labilis érzelmileg. Ne értsetek félre, én sem vagyok tökéletes, tudom, de mikor valaki kétségbeesetten írogat és ha egy órája nem válaszolsz, mert bent ülsz előadáson, akkor már elküld a fenébe, meg megy a "mi rosszat mondtam", vagy mikor normálisan viselkedsz vele és látja elvileg rajtad, hogy nem vagy egy utolsó r_banc, de mióta ismered, minden nap meztelen képet kér vagy fel akar hívni filmezni, vagy folyamatosan csak az alakodon pattog, akkor úgy elmegy a kedved az egésztől.

Legalábbis nekem egy társ abból áll, hogy mentálisan és érzelmileg is tart ott, ahol én. És tényleg nem tartom magam sokra, de ha én úgy kelek fel minden nap, hogy fejlődni, tanulni szeretnék és igenis van dolgom, akkor szeretném, ha neki is többől állna az élet, mint k_rogatás meg szerelem. Egyéniséget akarok látni magam mellett, saját élettel és ez nagyon ritka. Arról nem is beszélve, hogy én azt az embert szeretni akarom, adni neki és összedolgozni vele, mint a társak. Ez nem megy úgy, ha ő csak a saját igényeire gondol és csak azt hajszolja. Ez úgy megy, ha ő is képes önzetlenül szeretni és adni, meghallgatni és figyelni rám, ahogy én is tenném. Viszont ha csak én teszem, egy idő után ez a kis "rendszer" kimerül.

Én pedig jelenleg nem érzek kedvet belemenni egy ilyen kapcsolatba, ami eleve halálra van ítélve, ha csak én nem érem el nála, hogy átértékelje a működését. De ez nem az én dolgom, nem vagyok a szakembere, sem az édesanyja. :)

Szóval szerintem baromi nehéz. Egyáltalán olyan embert, akiben nincs túl nagy törés, vagy olyat, aki már feldolgozta, nagyon nehéz találni...

20L

2017. máj. 14. 01:38
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

" Normális férfit nem nehéz találni a nőknek,csak ők azt akarják mellé,hogy tökéletes kinézetű,kigyúrt,jóképű is legyen."

Ez nem érdekel, sőt hátrány, diplomás, értelmes, normális legyen. KInézet kevésbbé érdekel. De csak hülye gyerekek vannak.

2017. máj. 14. 02:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Na, valamelyik változtatni lusta k_csög elkezdte lepontozni azokat, akik rá irányítják a felelősséget... :D
2017. máj. 14. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ez nem érdekel, sőt hátrány, diplomás, értelmes, normális legyen. KInézet kevésbbé érdekel. De csak hülye gyerekek vannak."

Az utolsó mondatoddal megcáfoltad az addigiakat, ugyanis ebből kiderül, hogy csak a hülye gyerekeket veszed észre.

2017. máj. 14. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!