Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresés online, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés online, hogyan kezdjünk bele? Főleg nőknek szól.

Figyelt kérdés

Egy idézettel kezdem:

"Kezdjük talán a chatnél! Ha beszélgetni szeretnél javaslom találj ki egyetlen olyan mondatot amire lehet alapozni. Kerüld a sablont, mint a szia hogy vagy? milyen a napod? ezt megkérdezik 20an a 21.re már lecsukom a laptop tetejét. Ha beszélgetnél és belépsz a szobába de egy köszönés sem hagyja el a kicsi ujjaid, egy perc múlva zárom az ablakot. Alap illem, hogy ahova belépünk köszönünk.

A levelek! Szintén zenész mondhatni, mivel a szia ismerkednék félmondatra max egy fintort vagy szájhúzást kaphatsz. Tudom én hogy ez a 21. század, minden az internet, meg a felesleg szépen és helyesen írni világa, de ha tőlem szeretnél valamit akkor kénytelen leszel megerőltetni magad."

Ezt egy nő társkereső írta ki. Én megértem őt, de mégis mit lehetne írni egy vadidegen embernek elsősorban?

Lentebb engem igazol:

" Nem vagyok bizalmat könnyen osztogató alkat, ha türelmes vagy, mindenre lesz lehetőséged, és persze még így is benne van a pakliban hogy egy pszihopata vagy én meg egy baltás gyilkos, de a kockázata minden újabb sorral csökken."

Nem kellene mindkét fél részéről full türelem, és minden "Szia!" levélre válaszolni, soha nem tudván, melyik kő alatt lapul a béka? :)

2017. máj. 8. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

ennyi szöveget senki nem fog elolvasni...XD

figyi, annak írj vissza aki tetszik képek alapján. ennyi a képlet. aki átlag, vagy nem fog meg ne írj neki.

nem kötelező mindenkinek válaszolni.

nekem is erőszeretettel írnak iylen bűnronda nők..hagyj már el se olvasom.

ez meg mekkora baromság, hogy felkapod a viszet ha azt kérdi milyen napod van...b+ te akkor mit kérdeznél egy sráctól pl kezdésnek?!

Szia, hányas voltál matekból? vagy mit?! XD

26/F

2017. máj. 8. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Őszintén: amíg neten ismerkedtem, elfogadtam, hogy a ez húspiac. Mert az. Nekem se azért írt egy rakás pasi, mert mind átolvasta az adatlapom, és épp engem talált szimpatikusnak. A legtöbb arra se vette a fáradságot, hogy egyedi üzenetet írjon, csak ctrl c ctrl v küldés. Ők mindenkinek írnak, és várnak ki ír vissza. Ez ilyen, bele kell törődni.

Szóval ha neked nem írnak, akkor azért, mert ők is húspiacoznak. Mérlegelik a kínálatot, és viszik ami megtetszik. Az internetes ismerkedés ebből áll, akkor is, ha ezt fáj beismerni.

2017. máj. 8. 09:14
 3/9 A kérdező kommentje:

#1:

Jogos, én sem szeretem itt a hosszú kérdéseket!

Úgy gondolom, aki komolyan veszi a társkeresést, az elolvassa az idézett nő adatlapját is és az én kérdésem is... :)

2017. máj. 8. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:

ugyan..te jártál már társkeresőn!?

a nők alig pár %-a tölti ki az adatlapját normálisan.

feldob 3-4 képet, ennyi.

milyen olvasásról beszélsz..kéérlekk...

2017. máj. 8. 10:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Én elszoktam olvasni az adatlapokat, és ma találtam rá az idézett nő oldalára, és a női inaktivitás megmagyarázására is egyben.
2017. máj. 8. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Cseten kb mindig a szia hogy vagy, hogy telt a napod kérdéssel indítottam, és láss csodát tök jó beszélgetések születtek. Igaz 30 éves nőkre írtam.

Tiniknél lehet nagyobb az elvárás....

2017. máj. 8. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Bármit lehet írni első levélbe...

Pl megkérdezheted tőle, hogy milyen napja volt..

2017. máj. 8. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is fent voltam egy társkeresőn. Volt egy egészen frappáns kiírásom, és szerettem, ha ezzel kezdtek és nem egy "szia mizu?" szarsággal. Nem fogom egy vadidegennek elmondani az életemet főleg ha így indít. Szerettem ha a képeimre tettek valami kedves megjegyzést, esetleg kérdeztek valamit, amit nem kerülhettem ki :).
2017. máj. 8. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
A milyen napid volt egy ismeretlentől, levélben a világ legrosszabb kérdése.
2017. máj. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!