Miért ennyire könnyebb nőknek ismerkedni mint féfiaknak?
Csináltam egy kísérletet és az eredmény eléggé ledöbentett. Egy nemzetközi levelezős oldalon csináltam két profilt, egy férfit és egy nőt. Mindkettőt ugyan olyan részletességgel töltöttem ki. Mind a két profilról küldtem ugyan annak a 10 embernek üzenetet, 5 férfinek és 5 nőnek, valamint meglátogattam 50 ember profilját mind a kettővel.
Jöjjönek az eredmények:
A férfi profil eredményei: Az 50 emberből akit meglátogattam 14 látogatta meg csak az én profilom. A 10 elküldött üzenetre csak 3 válasz érkezett, 2 férfitől és egy nőtől.
A nő profil eredményei: 50 meglátogatott profilból 37 látogatott vissza, 10 elküldött üzenetből 8-ra érkezett válasz. Minden férfi válaszolt és 3 nő.
Továbbá éjszakára bekapcsolva hagytam a gépem, és megnyitva mind a két profilt mintha online lennék.
Reggelre a férfi profilon volt 28 új látogató, 1 új üzenet és 1 profilkép komment.
A lány profilon 238 látogató, 42 új üzenet és 9 komment a profilképen.
"Reggelre a férfi profilon volt 28 új látogató, 1 új üzenet és 1 profilkép komment."
azért ez se rossz..! melyik oldalon regisztráltál??
Az semmi. Én egyszer hasonlót csináltam a love.hu-n. Két profil, egyik nő, másik férfi. Mindkettő teljesen üres, semmi adatot nem adtam meg. Kép se volt egyiknél se.
A női profilt kb. félpercenként megnézte valaki, és rövid idő alatt több száz lájkot kapott (a semmire). Jöttek a levelek is szép számmal, bár úgy a 15.-nél meguntam az olvasgatást. (Ehhez kellett max. egy óra.)
A férfi profilt nulla személy nézte meg, nulla üzenetet kapott, és senki se lájkolta. Még megvan, már egy évesnél is "öregebb", a helyzet azóta is változatlan. Pedig néha belépek vele, hogy felkerüljön a keresőben a találati lista tetejére.
Mert máshogy ismerekdik egy nő, és maáshogy egy pasi.
A férfiak hálóval halásznak, a nők pecabottal. Amíg egy pasi vévigpróbálja azokat is, akik az "annyira nem" kategóriába esnek, addig az átlag nő egy vagy max két-három bizonyos személyre utazik.
Statisztikailag sokkal kevesebb esély van rá, hogy pont az az 1-2 ember megy hozzá oda, aki neki is tetszik.
Szóval nem, nem egyszerűbb.
Nem akartam semmit bizonyítani ezzel, csak szimplán kíváncsi voltam mennyivel egyszerűbb nőként beszélgetést kezdeményezni mint férfiként, és az eredményeimet megosztottam itt. Egyébként van barátnőm és mint mondtam ez nem egy társkereső oldalon volt, nem olyan szempontból voltam kíváncsi a dologra hogy melyik nemnek van könnyebb dolga párt találni online.
Egy szerencsétlen a sok közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!