Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire könnyebb nőknek...

Miért ennyire könnyebb nőknek ismerkedni mint féfiaknak?

Figyelt kérdés

Csináltam egy kísérletet és az eredmény eléggé ledöbentett. Egy nemzetközi levelezős oldalon csináltam két profilt, egy férfit és egy nőt. Mindkettőt ugyan olyan részletességgel töltöttem ki. Mind a két profilról küldtem ugyan annak a 10 embernek üzenetet, 5 férfinek és 5 nőnek, valamint meglátogattam 50 ember profilját mind a kettővel.

Jöjjönek az eredmények:

A férfi profil eredményei: Az 50 emberből akit meglátogattam 14 látogatta meg csak az én profilom. A 10 elküldött üzenetre csak 3 válasz érkezett, 2 férfitől és egy nőtől.

A nő profil eredményei: 50 meglátogatott profilból 37 látogatott vissza, 10 elküldött üzenetből 8-ra érkezett válasz. Minden férfi válaszolt és 3 nő.

Továbbá éjszakára bekapcsolva hagytam a gépem, és megnyitva mind a két profilt mintha online lennék.

Reggelre a férfi profilon volt 28 új látogató, 1 új üzenet és 1 profilkép komment.

A lány profilon 238 látogató, 42 új üzenet és 9 komment a profilképen.

2014. szept. 16. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez, az adatok, eredmények tényleg egyértelműen mutatják, hogy kiknek könnyebb az interneten ismerkedni. Ráadásul ezt én is tapasztalom férfiként; én társkereső oldalakon küszködök eredménytelenül.

Akik ezt nem hiszik, azok gondoljanak bele abba, hogy vajon mi lehet a könnyebb: "vért izzadva" küszködni még egy nyomorult válaszért is úgy, hogy sorra írja, küldi valaki a leveleket kismillió lánynak, nőnek; vagy pedig csak olvasgatni a kapott leveleket, és kényelmesen eldönteni, hogy kiknek, melyik fiúnak, férfinak írjon vissza akik már alig várják, hogy ismerkedhessenek az illetővel?

Egy szó mint száz: válogatni mindig könnyebb készen kapott dolgok közül, mint saját magunknak megküzdeni olyasmiért, ami valószínűleg még eredménytelen is marad, mert a nők még válaszolni is képtelenek általában! Ha meg válaszolnak is, az is jó eséllyel elutasítás lesz.

2014. szept. 23. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

ha MINDENKI komolyan venné, nem itt tartanánk.

Ha mi pasik nem mindenkinek irnánk, csak tényleg arra a 100-ból 1-re, akit szeretnénk, nem itt tartanánk.

Ha netalántán a nők is mozditanák a kisújjukat ezekért a dolgokért, nem itt tartanánk.

2014. szept. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!