Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadnak el a szerényebb lányok? Egyszerűen nem kellek a visszafogottabb nőknek, ismerkedni sem akarnak velem, bármit is mondok nekik, pedig egy kedves férfi vagyok.
Ellentétben a bilizós, agyonsminkelt nőknél igen csak nagy sikereim vannak, pedig nem is nézek ki túl jó és gazdag sem vagyok.
Példa: leszólítok egy idegen nőt az utcán, aki úgy néz ki, mint egy utolsó ******, vele elég könnyen kialakítok egy beszélgetést, vagy egy randit, de egy szerény nőnél már más a helyzet. Van, aki egyből tovább megy, vagy egyből lekoptat, nem akarnak semmilyen kapcsolatot létesíteni velem. A probléma ott kezdődik, ezeknél a lányoknál hosszú távra nem lehet tervezni, úgy mint az szerényebbeknél. Másrészt valóban nagyon kedves vagyok, tisztelem is a nőket, szóval nem értem, hogy mi lehet a baj.
21/F
a szerényebb lányok más kategória... nem is jó velük a kapcsolat egyébként
ismered a mondást, hogy kur<ából lesz a legjobb feleség?
Egy visszafogottabb egyénnel mindig nehezebb kapcsolatba kerülni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!