Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg bejön ha izmos egy férfi és nem soványkásabb?
Figyelt kérdés
Itt most nen a bodybuilder kolosszusokra gondolok.2013. jan. 23. 16:23
2/10 anonim válasza:
szerintem akad akinek bejön.
én a macis pasikat szeretem
22/L
4/10 anonim válasza:
A pasiknak tényleg bejön , ha egy csaj szexi ,feszes izomzatu, és nem kis gebe?
Eléggé egyértelmü kérdés....
6/10 anonim válasza:
Nekem abszolút az izmosabb jön be, persze én sem azokra gondolok akiknek olyan vastag a karja mint a combom. Nem szeretem ha gyengébb nálam egy fiú, az előző barátom vékony volt, és bár én is az vagyok, sportolok is, lényeg a lényeg lenyomtam szkanderban, pedig nagyon erőlkött. 19L
7/10 anonim válasza:
Vannak akiknek bejönnek. Inkább izmos mint gebe srác.
De jobban bejönnek a makósabb fiúk...
8/10 anonim válasza:
A sovány, girhes pasik egyetlen normális nőnek sem jönnek be.
9/10 anonim válasza:
Nézd meg a sztárokat ezekkel a tudljadonságokkal, nők milliói rajongják őket. Egyértelmű hogy igen.
10/10 anonim válasza:
Nekem tud tetszeni egy vékonyka is, és egy izmosabb féle is. A lényeg, hogy macis, túlzottan kigyúrt,és túlsúlyos, hájas ne legyen, meg azért nagyon szélsőségesen csontkollekció sem (érje azért el a 60 kilót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!