Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy sok férfi jobban bejön a nőknek, mint én?
Szal,a dolog úgy 2 éve kezdődött.
Kb,akkor vettem észre,hogy már nem én vagyok az,aki a legjobban tetszik a csajoknak.
Pedig túlzás nélkül állíthatom,hogy minden kollégámnál jobban bejöttem a nőknek!
Viszont most már 3.éve van egy jókora alvászavarom,ami,ha jól sejtem igencsak odatett a kisugárzásomnak és a kinézetemnek.
Így most sorra azokat a kollégákat bámulják a nők,akik a kinézeti rangsorban,mind le voltak maradva tőlem,méghozzá jócskán!
Ez pedig,hogy végig kell néznem,hogy átveszik tőlem az első helyet,nagyon rosszul esik!
Nehezen viselem,na!
Hiszen ki ne szeretné,ha a nők első számú bámultja lenne?!
Szal,hogyan léphetek túl ezen a dolgon,mert már nagyon zavarja a fejem ez,és picológushoz meg nem akarnék járni!
Köszi!
Kicsit egoista és beképzelt vagy.
A szépség múlandó. Neked az öledbe pottyant ez az adomány, amivel viszont egyrészt nem kéne visszaélni, másrészt tenni kéne azért, hogy megmaradjon. Ne sírjon a szád, hogy az eddig nálad rondábbakat már inkább megnézik. A tested változik. Ezt vagy elfogadod, vagy kihasználod eme alakítthatóságát és jó irányba fordítod a dolgokat. Gondolom szép, igényes ruháid vannak, mégsem mindegy milyen állapotú testre húzod azokat. A kisugárzásod gondolom 0 lett, és ez a fő probléma.
Az alvás zavar komoly gond, inkább ezzel fordulj szakemberhez. Nem egészséges és mint látod, a tested ezt már meg is sínylette. Ideje lenne tenned valamit ahelyett, hogy itt rinyálsz!
Azt hiszem némileg jogosan fikáztok engem!
Tényleg van benne igazság,amit mondtok!
De,ha napról-napra azt hallod a csajoktól egy időben,hogy ilyen meg olyan jól nézel ki,akkor azt nehéz nem elhinni!
és miért nem tudsz aludni?
Lehet inkább úgy gondolják, jobb veled vigyázni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!