Van olyan szórakoztató sorozat felnőtt nőknek, ami nem vámpíros, nem farkasos? Nő is, szórakoztató.
37 éves nő/anya vagyok. Szex és New Yorkon, Született feleségének már túl vagyok. Amúgy sem voltam oda értük.
Nem baj ha van benne szerelmi szál, kaland, krimi. Lehet vicces, az se baj, ha fiatalok játszanak benne. Angolul magyar felirattal lenne a legjobb. Köszönöm.
Heló!
Érdemesebb lenneú gy ajánlani, hogy nagyon jó sorozatokat, és abból kiváalszhatod azokat, amik bejönnek elsőre.
Ilyen a Breaking Bad, Better Call Saul,Friday Night Dinner, Extras, The Black Adder, Hatfields and McCoys, True Detective, Sherlock, Desperate Housewives, Gossip Girl, Devious Maids.
Szia! :)
Én ezeket a sorozatokat ajánlanám: Új lány; Hazudj, ha tudsz (bár ez elég populáris, gondolom, már túl vagy rajta); Nancy ül a fűben; illetve van egy nagyon jó thriller sorozat, ami hasonlít a Gyilkos elmékhez, engem nagyon magával ragadott a hangulata --> Stalker.
20 perces rövid, könnyed, szórakoztató sorozatokból pedig ajánlanám: Házi háború, Az élet csajos oldala, Számkiszervezett, illetve a Jóbarátok című klasszikust, bár gondolom már ezen is túl vagy. :)
Remélem, valamelyik elnyeri a tetszésed! Szép napot és jó hétvégét!
Felnőtt nőnek tetszett sorozatokat mondok neked:
Mini sorozatok:
Band of Brothers
Black Donellys
Lost Room (a három részes)
Hosszabb sorozatok:
Homeland
Orphan Black
(ez a kettő kiemelkedően jó lett)
Suits
Gossip Girl
Grey's Anatomy
Sherlock
Pretty Little Liars (bár ebben nagyon buták a csajok néha, ami engem pl irritál)
Köszönöm az ajánlásokat. Egy párat biztos meg fogok nézni.
Azóta amit láttam: The Royals - szenzációs.
Awkward - tipikus amerikai tinisorozat. Kicsit uncsi, de vannak benne jó karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!