Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szép nőknek "udvartartása" van, és a leendő párjuk ebből a csoportból kerül ki mindig?
Nyilván a jó nők körül általában sokan legyeskednek, bár arról is lehet azért hallani, hogy egyik-másik évek óta egyedül van. Nem hinném, hogy ez utóbbi lenne a jellemző.
Nőkhöz szólna a kérdés, akik szépnek tartják magukat v. a visszaigazolások erre utalnak: igaz, hogy mindig azok közül választotok párt, akik körülöttetek legyeskednek éppen? Valaki közülük egy idő után el tudja érni, hogy "kiemeljétek" a többi közül? Ezek a "legyeskedők" mindig egyértelműen utalnak rá, hogy összejönnének veletek, vagy csak úgy kavirnyásznak körülöttetek?
Vagy az szokott lenni, hogy nincs körülöttetek senki, csak egyszer valaki, váratlanul betoppan, és ő lesz "az"? Esetleg barátságból fordul át a dolog szerelembe, de mindenesetre egy régebbi ismeretség kell hozzá?
Szép nők, hogy szoktatok párra lelni? Igazak ezek a berögződések, amiket leírtam?
Pont, hogy nem. Minden szép nőnek van egy holdudvara, tehát olyan férfiak tömkelege akik oda vannak érte és szinte bármire képesek lennének érte titokban. Tehát sokszor csak baráti, haveri, vagy munkatársi viszonyban vannak, tehát a pasi nyíltan nem vállalja fel, de ugrik neki mindenre mint egy pincsikutya. Nagyon jó ismertető jele ennek, figyeljétek meg, hogy például egy társaságban is előnyben részesíti a nőt a férfi barátaival szemben, ha a csaj megszólal akkor egyből rá figyel nem a barátjára. Ezek egyértelmű jelei annak, hogy a pasi a hódolója és beletartozik a nő holdudvarába, bármikor megkaphatná a férfit egy csettintésre.
Igen ám, de a nők ritkán választanak pasit a holdudvarukból, és itt jönnek a képbe a híres-neves ROSSZFIÚK. Sokan kérdezik miért a rosszfiúkat részesítik előnyben a nők. Hát ezért! Mert egy rosszfiú sosem fogja a nőt előtérbe helyezni, mindig kifejezi a szexualitását, sosem hagyja hogy barátzónába tegyék. És a nők számára ez a viselkedés sokkal vonzóbb, mint a holdudvar pasik.
Holdudvar.. valóban így van, de viszont egy érett nő tudja,hogy azokból kerül ki jobb apa,mint a "rosszfiúk-bol".
Annyi lemaradt, 18l. #6
#6. Magyarán nyitott kapcsolatot keresel.
30/f
Imádom, hogy itt gyakorin mindent szeretnek a fiúk (direkt nem férfiak) túlgondolni. Igen persze mi nők mindannyian 100fős udvartartást tartunk.... most komolyan, ha valaki tetszik velünk összejövünk, ha meg nem tetszik akkor nem "legyeskedünk??" egymás körül.
Én nem panaszkodom a kinézetem miatt, elég szerencsés voltam, így volt az évek során bőven próbálkozó, akivel nem volt meg a szikra nyilván nem lesz később sem. Akivel meg megvolt azzal megvolt azonnal, nyilván nem "várakoztattam".
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!