Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a szép nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a szép nőknek "udvartartása" van, és a leendő párjuk ebből a csoportból kerül ki mindig?

Figyelt kérdés

Nyilván a jó nők körül általában sokan legyeskednek, bár arról is lehet azért hallani, hogy egyik-másik évek óta egyedül van. Nem hinném, hogy ez utóbbi lenne a jellemző.

Nőkhöz szólna a kérdés, akik szépnek tartják magukat v. a visszaigazolások erre utalnak: igaz, hogy mindig azok közül választotok párt, akik körülöttetek legyeskednek éppen? Valaki közülük egy idő után el tudja érni, hogy "kiemeljétek" a többi közül? Ezek a "legyeskedők" mindig egyértelműen utalnak rá, hogy összejönnének veletek, vagy csak úgy kavirnyásznak körülöttetek?

Vagy az szokott lenni, hogy nincs körülöttetek senki, csak egyszer valaki, váratlanul betoppan, és ő lesz "az"? Esetleg barátságból fordul át a dolog szerelembe, de mindenesetre egy régebbi ismeretség kell hozzá?

Szép nők, hogy szoktatok párra lelni? Igazak ezek a berögződések, amiket leírtam?

2017. márc. 12. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ismertem pár ilyet, szóval létező dolog ez.
2017. márc. 12. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Általában mindig az aktuális legdominánsabb, legmagasabb értékű férfival jönnek össze. Akik körülöttük vannak, azok általában nem fognak ennek megfelelni akkor sem, ha éppen a lány szakítás után egyedül lesz éppen, maradnak a barátzónában, meg a komolytalan udvarlók kategóriában.
2017. márc. 12. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Ismerősöm míg párkapcsolatban volt, közben 2-3 pasija volt talonban. Amint szakított, 1 nap se telt el és már összejött egy raktáron lévő palival, mert állítólag "évek óta fűzték egymást". Szóval elég valid a dolog. Ha kapcsolatban is vannak, nem törnek össze a szakítástól, egyszerűen előveszik a következő legjobbat. És kapcsolat közben is gyűjtögetik hátha lesz jobb.
2017. márc. 12. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Abból válogatnak ami van, de ennek meg kell általában ütnie egy minimum sztenderdet. Hogy ez az "udvartartásában+" van e, vagy sem az teljesen lényegtelen.
2017. márc. 12. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Pont, hogy nem. Minden szép nőnek van egy holdudvara, tehát olyan férfiak tömkelege akik oda vannak érte és szinte bármire képesek lennének érte titokban. Tehát sokszor csak baráti, haveri, vagy munkatársi viszonyban vannak, tehát a pasi nyíltan nem vállalja fel, de ugrik neki mindenre mint egy pincsikutya. Nagyon jó ismertető jele ennek, figyeljétek meg, hogy például egy társaságban is előnyben részesíti a nőt a férfi barátaival szemben, ha a csaj megszólal akkor egyből rá figyel nem a barátjára. Ezek egyértelmű jelei annak, hogy a pasi a hódolója és beletartozik a nő holdudvarába, bármikor megkaphatná a férfit egy csettintésre.

Igen ám, de a nők ritkán választanak pasit a holdudvarukból, és itt jönnek a képbe a híres-neves ROSSZFIÚK. Sokan kérdezik miért a rosszfiúkat részesítik előnyben a nők. Hát ezért! Mert egy rosszfiú sosem fogja a nőt előtérbe helyezni, mindig kifejezi a szexualitását, sosem hagyja hogy barátzónába tegyék. És a nők számára ez a viselkedés sokkal vonzóbb, mint a holdudvar pasik.

2017. márc. 12. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Szépnek is tartom magam, és megannyi utalás van rá, minden korosztály minden nemű megnéz, a környezetemben szinte egyedül vagyok "modell" vagyis inkább "bomba nő" alakú. Hosszú haj, szép szimetrikus arc, magas, karcsú, homokóra alak, nem vékony,inkább izmosabb alkat vagyok.meg persze formás fenék és mell. Meg sokan veszik át a stílusom. És sokan is udvarolnak, de általában ha valaki esélyes, egy esti beszélgetés során kiderül,hogy az esetem-e. Általában haverokkal összeülünk, és akkor ismerkedek új arcokkal. Eddig nemigen akadt senki aki bejönne komolyabb szinteken is. Nem volt még semmilyen kapcsolatom, épp ez miatt,mert nagyon nyitott,barátságos vagyok,de közel magamhoz nagyon keveset engedek. Szóval még csók sem volt. A belső tulajdonság,a tudás/bölcsesség az ami megfog. Kalandos,pajkos, játékos,ugyanakkor komoly fiút keresek,aki mindig valami ujat keres,amit tanulmányozhat... Én is ilyen vagyok. Örökmozgó örök fiatal fizikai és lelki szinten is. És ezek alapján választok. Elsősorban hogy sportos alak legyen,nem kigyúrt! Hanem látszon rajta,hogy ő is mindig úton van. Ápolt arc,test ez minimum, és a többi a belső tulajdonságokon múlik.
2017. márc. 12. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Holdudvar.. valóban így van, de viszont egy érett nő tudja,hogy azokból kerül ki jobb apa,mint a "rosszfiúk-bol".

Annyi lemaradt, 18l. #6

2017. márc. 12. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:

#6. Magyarán nyitott kapcsolatot keresel.

30/f

2017. márc. 12. 19:08
 9/12 A legrosszabb ***** válasza:
84%
Nekem azt tűnt fel, hogy általában egy önmagára igényes, csinos, jó testű, szép arcú, vagy minimum ezen tulajdonságok tetszőleges kombinációjával rendelkező nőt kevésbé szokott megtörni egy szakítás. Mi több, alig néhány napon belül, de még jóindulattal is saccolva, alig pár héten belül rögtön be tud újítani egy, még az előzőnél is láthatólag népszerűbb, jóképűbb faszival. Na most az ugye egyértelmű, hogy nem egy olyan hapsi az új faszi, akit ez alatt a néhány nap alatt ismert meg. Minden foglalt, párkapcsolatban élő nőnél van egy úgynevezett "talon", egy amolyan hierarchiailag a hapsijuk alá rendelt férfihalmaz, ami állhat mindössze egyetlen férfiból, ám rendszerint több hapsi teszi ki ezt a kupacot. Tudvalévő, ezekkel a férfiakkal párkapcsolatot gond nélkül el tudna képzelni a nő. Ezek közül kezd aktívan válogatni már akkor, amikor még szét sem ment az előző barátjával, de valami úgymond "nem működik" ebben a kapcsolatban. Általában a nők saját maguk generálják a férfiban fellelt problémát, csakhogy alibiként szolgáljon arra, hogy az a másik pasi miért jobb, akit választani fog. Azt azért jól jegyezzük meg, hogy ez a "talon" nem egyenlő a "barátzónaként" ismert stósszal.
2017. márc. 12. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy itt gyakorin mindent szeretnek a fiúk (direkt nem férfiak) túlgondolni. Igen persze mi nők mindannyian 100fős udvartartást tartunk.... most komolyan, ha valaki tetszik velünk összejövünk, ha meg nem tetszik akkor nem "legyeskedünk??" egymás körül.

Én nem panaszkodom a kinézetem miatt, elég szerencsés voltam, így volt az évek során bőven próbálkozó, akivel nem volt meg a szikra nyilván nem lesz később sem. Akivel meg megvolt azzal megvolt azonnal, nyilván nem "várakoztattam".

23

2017. márc. 13. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!