Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire nehéz lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz lehet a nőknek a társkeresés?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok helyes vonzó, pocak háj van rajtam. Most alakulóban van egy lánnyal valami a lány meglepően vonzó.

Előtte a lány 2 évig kereste a párját és semmi azt mondta borzalmasak voltak a férfiak leginkább szexre akarták vagy valami agyi defekt volt velük.

Mivel tőlem akar valamit így biztos nem lehet nagy igénye mert lehet vicces inteligens vagyok de nagyon nem egy főnyeremény. Meglepően csinos kedves aranyos lány és meglepően így sem talált normális pasit. Nagyon meglepett a dolog mert úgy tudtam hogy egy nőnek nagyon könnyű dolga van ismerkedés terén

2017. máj. 13. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Hát csak annak, aki nem a sült galambot várja...
2017. máj. 13. 19:51
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

1. Súlyos önértékelési és kisebbségi komplexusban szenvedsz. Te is szerethető vagy, úgy ahogy vagy! Fogd már fel! És nem azért, mert nem lenne akkora igénye a csajnak!!!

2. Én is tapasztaltam hasonlókat, mint ez a csaj. Én 3-4 évig keresgéltem, míg megtaláltam a számomra tökéletes pasit. A legtöbb srác, aki rám írt, tényleg csak szexet akart, semmi komolyság. De ez már a múlté. Én azóta boldog 4 éves kapcsolatban vagyok párommal, akit a neten ismertem meg. :)

2017. máj. 13. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Most ezzel fel akarsz vágni?
2017. máj. 13. 19:53
 4/16 A kérdező kommentje:
3. Most ezzel miért vágnék fel? Nem értem kérdésed
2017. máj. 13. 19:54
 5/16 anonim ***** válasza:

60%, elbas(z)tad: hát csak annak, aki a sült galambot várja...

Amúgy, igazad van... 🙂

2017. máj. 13. 19:55
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

#4:

Kizárhatjuk az intelligenciát is.

2017. máj. 13. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Igen, tényleg ennyire nehéz!
2017. máj. 13. 20:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfit nehéz találni, dugó pajtit akár naponta, de az meg nem kell.
2017. máj. 13. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
Aki normális azt is elutasítjátok valamiért...
2017. máj. 13. 20:23
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
Ja, nagyon nehéz lehet válogatni a jelentkezők között, és kitalálni, hogyan utasítsák el a nem jóképű jelentkezőket.
2017. máj. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!