Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak, akiknek még nincs saját lakásuk. Ti ismerkedéskor mit válaszoltok a kínos kérdésre a nő részétől, hogy hol laksz, milyen lakásod van?
21:
És ez nálad szokott működni? De most komolyan, ez EGYÁLTALÁN MIÉRT KÍNOS, HOGYHA NEM SAJÁT LAKÁSOD VAN? ÉS MIÉRT NEM LEHET RÁ VÁLASZOLNI?
Alapból az idiótaság, hogy ez szerinted egy kínos dolog. Én is albiban lakom, ráadásul 2 másik lakótárssal egy 3-szobásban és valahogy sosem volt kínos ezt elmondanom. NEM ÉRTEM NEKED MIÉRT AZ!
Soha egy nő sem nézett le/küldött el/csalódott amiatt, hogy 29 évesen ilyen helyen lakom. Ezért nem értem.
Elmondom a sajátomat:
-Merre felé laksz?
-A külvárosban, a város szélén albiban. Egy panel 5. emeletén, két nagyon jó arc lakótárssal egy 3-szobás lakásban. Annyira a külvárosban vagyunk, hogy a városnév lehúzva tábla ott van kb párszáz méterre a háztól. Viszont gyönyörű a kilátásunk és enyém az erkélyes szoba. A kilátás egy kis tóra néz, ami elképesztően szép és nagyon messzire el lehet látni amúgy is. A közlekedés elképesztően jó, villamosmegálló 5 percre, trolimegálló 3 percre van.
Ezt szoktam mondani, mert ez az igazság. És nem értem ezen mit kellene titkolnom, vagy szégyellnem 29 évesen, főleg úgy hogy még soha egy csaj sem reagált erre rosszul. Voltak is már lányok, akiket felhoztam ide. Ezért nem értem ezt a hülye félelmet sokak részéről. A legtöbb lány leszarja, ha albiban vagy, még kb harmincasként is.
Az őszinteség és az egyenesség a legjobb megoldás. Hímezni-hámozni, szabadkozni tök fölösleges. Jó, mondjuk az meg a másik kérdés, hogy az a nő már egy kicsit anyagias, aki azzal kezdi, hogy "milyen lakásod VAN?". Mondom ezt nőként.
Ha neked ilyen tapasztalataid vannak, hogy ennyien eltünedeznek, miután kiderül, hogy albérleted van, akkor azon érdemes elgondolkodni, hogy mégis milyen típusú nőknél próbálkozol és miért. Mert rengeteg ismerősöm van, aki albérletben lakik a párjával, és szeretik egymást. Én pl. amúgy úgy ismerkedtem meg a párommal, hogy még az anyjánál lakott 28 évesen, és nem csináltam belőle nagy ügyet, max. annyit mondtam neki, hogy az nem játszik, hogy én odaköltözöm majd anyósjelölt nyakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!