Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak, akiknek még nincs saját lakásuk. Ti ismerkedéskor mit válaszoltok a kínos kérdésre a nő részétől, hogy hol laksz, milyen lakásod van?
Én teljesen máshogy látom a dolgot, mint akár te, akár az idősebbek, akik számára valamiért a saját ingatlan valami Szent Tehén, egy rohadt fontos dolog, amit minél hamarabb el kell érni. (Szerintem nem.)
Jogsim is van már 21 éves korom óta, mégsincs saját autóm sem és amíg nem lesz legalább egy gyerekem, nem is tervezek venni. Mi a szarnak, ha nincs rá szükségem?
Ráadásul 3-szobás lakásban lakom 2 másik lakótárssal (akik jó arcok és akikkel jóban vagyok). Valahogy barátnőt sem érdekelt ez egyáltalán korábban, ahogy a mostanit sem érdekli.
Úgy mondom neked, hogy saját lakás és saját autó nélkül is lehet bőven nőt találni, tartós kapcsolatra is. Nekem a 15+ millió forint megtakarításom jobban tetszik és nagyobb szabadságot nyújt nekem az életben, mintha ugyanez a pénz el lenne már költve lakásra és autóra. A szüleim is akkor vettek saját ingatlant, amikor én már 5-6 éves voltam (legidősebb gyerekként).
Ajánlom, hogy itt is nézz szét az első néhány találat között:
29/F (3-4 év múlva én is szeretnék apa lenni és lazán el tudok képzelni 2-3 gyereket)
Egyáltalán hány éves nőkkel ismerkedsz?
Én 29 évesen kb ilyen 20-25 évesekkel (sikerekkel). Őket nem nagyon érdekli mekkora a lakásom, milyen a kocsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!