Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn minden nő könnyen talál magának jóképű és saját egzisztenciával rendelkező pasit?
1-es ahogy aranyásó nőböl is rengeteg van!
Mindegyik csak bele akarja tenni a seggét a jólétbe...
pontosan. :)
itt nemrég írta egy csaj, hogy ő kb átlagos. Felregel, és napi 5-10 üzenet jön, a legkülönfélébb kor meg egzisztenicia, meg rasszokból.
tulajdonképp csak választania kéne.
de mivel fairnek tartja magát, majdnem mindenkinek visszaírt, és így minden nap majd 4-5 órákat társkeresőzött. Aztan rájött hogy sokkal hasznosabban is tölthetné az idejét, és letörölte magát.
(egy átlag csajról beszélünk, tényleg semmi extra)
Szted miért szajkózom itt, hogy nőnek csak születni nehéz?! :D
ismerkedés szempontjából marhanagy az előny.
26/F
Kérdező, miért gondolnád, hogy egyszerű? Szerintem ugyanolyan nehéz az ismerkedés neten is, mint "élőben".
----
Sorra olvasom, ezeket a társkeresős "élményeket"...
Valóban ennyire rossz a helyzet, vagy csak itt túlozzák el a dolgot, mint a kérdező is?
Mely szerint,
-nők esetebén, rengeteg levél érkezik stb.
- Férfiak esetében, nem válaszolnak nekik és alig találnak párt.
Valóban ez lenne a helyzet? A kérdező is jogosan akad fenn azon, hogy a nőknek hű de egyszerű?
Meglepne, ha valóban így lenne...
"jóképű és saját egzisztenciával rendelkező pasit?"
Társkeresőn ezekből a férfiakból van a legkevesebb.
hogy ne lehetne normálisat találni.
Én si fent vagyok. normál srác, semmi aberrált f/8*/szág meg nem szexet keresek.
Szerintetek utsó kettő, érdekel is ez egyetlen nőt is?
ránéznek a képemre és egyből az jön le nekik hogy cska szexet akarok. eldöntik magukban és kész...
ez miért van? azt magyarázzátok el...
26/F
Persze, minden ujjunkra három ilyen is jut, de a fő ok, amiért ott vagyunk, hogy megalázzuk az alacsony-vékony és magasvékony lúzereket
(Irónia off)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!