Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá tudom 'nevelni' magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá tudom 'nevelni' magam a magányra?

Figyelt kérdés
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy meg lehet e szokni valahogy az egyedüllétet? Ha szerelmes leszek( nagyon nagyon könnyen) mindig ráfázok, kihasználnak. Most a fejembe vettem, hogy soha többé nem kell senki, viszont szörnyen hiányzik a törődés. Hogy tudnám ezt kitörölni az agyamból? 22L

2017. máj. 3. 21:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ennyit a magányról. Már pasinál is :D
2017. máj. 3. 23:42
 22/32 anonim ***** válasza:
37%

Én vagyok a #8-as, ha rám hallgatsz, az ilyen 40-50-60%-os válaszoló férfiak ismeretségét kerülöd :) (pontozzatok le nyugodtan),

borzalmas hozzáállással vannak a társkereséshez és a nőkhöz is, emellett nagyon torz személyiségek lehetnek. Elég ha visszaolvasod az elmúlt napok ilyen témájú kérdéseit, és rögtön láthatod, miről írok. Amúgy ha magányosnak érzed magad, szívesen beszélgetnék veled, én garantáltan lány vagyok, nem foglak kihasználni, vagy bántani, nem vagyok leszbikus, hasonló dolgokon megyek át, mint te, az egyetlen hátrányom, hogy az egyetem miatt vissza kell fognom a chatelést :)

2017. máj. 3. 23:52
 23/32 anonim ***** válasza:
#22 basszki a felsőrendű faji mindened...árja 79%-os :D
2017. máj. 4. 00:04
 24/32 anonim ***** válasza:
amúgy én is tudok genya lenni: kérdező az ilyen 79%-osokkal ne ismerkedj. Ezen az oldalon sacc annak lehet ennyije, aki azt a véleményt mondja, amit a tömeg gondol. Látod téged is vissza akar húzni a boldogtalan magányos átlagba :D
2017. máj. 4. 00:06
 25/32 A kérdező kommentje:

A mindensègit már hogy mit műveltek a kérdésem alatt. :D

Köszi te lány! :) :*

És köszi 60%os fiúk! ;)

2017. máj. 4. 00:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha legalább 4 éve vagy az oldalon, akkor képtelenség megőrizni a százalékaidat. Én is voltam 76%-os két éven keresztül
2017. máj. 4. 02:14
 27/32 A kérdező kommentje:
Amúgy én sosem nézem a %ot, mivel lehúzza olyan is akinek csak az őszinte választ adtam és nem azt várta.
2017. máj. 4. 04:29
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem azért írtam, mert elítélem azokat, akiknek ennyi százalékuk van, árja meg végképp nem vagyok :'D hanem a napokban olvasgattam az ilyen témájú kérdéseket, és százalék és stílus alapján könnyű felismerni ugyanazokat a válaszolókat név nélkül is. És ha látom, hogy milyen bullshit dolgokat írtok a párkeresésről, a nőkről, és már itt is megjelentetek, akkor úgy voltam vele, megírom. Persze, ez szubjektív, de szerintem nincs értelme akár csak levelezgetni is ilyen emberekkel.
2017. máj. 4. 09:20
 29/32 anonim ***** válasza:

Figyi!

Huszonkét évesen ugyan ne akard már magányra dresszírozni magad, oké?!

A törődéssel való leszámolás az egy dolog - az önállóság szükséges ahhoz, hogy felnőtt legyél. Nem vagy már gyerek, akit pátyolgatni kell (sőt, idővel elvileg te fogsz törődni másokkal).

De az önállóság NEM egyenlő a magánnyal.

2017. máj. 4. 09:46
 30/32 A kérdező kommentje:
Jól van, oké... :)
2017. máj. 4. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!