Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá tudom 'nevelni' magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá tudom 'nevelni' magam a magányra?

Figyelt kérdés
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy meg lehet e szokni valahogy az egyedüllétet? Ha szerelmes leszek( nagyon nagyon könnyen) mindig ráfázok, kihasználnak. Most a fejembe vettem, hogy soha többé nem kell senki, viszont szörnyen hiányzik a törődés. Hogy tudnám ezt kitörölni az agyamból? 22L

2017. máj. 3. 21:36
1 2 3 4
 1/32 AchromaticSmarties ***** válasza:
100%
Sehogy. Nézz szembe a kudarcaiddal, detektáld a hibákat, fejlődj emberileg, illetve ne görcsölj!
2017. máj. 3. 21:40
 2/32 anonim ***** válasza:
🐕
2017. máj. 3. 21:41
 3/32 anonim ***** válasza:
14%
Meg.
2017. máj. 3. 21:42
 4/32 anonim ***** válasza:
72%

Szia! ez akár az én kérdésem is lehetne, ha ez megnyugtat. Legyen célja ennek az egyedüllétnek: foglalkozz intenzíven önismerettel, kezdj el, vagy fejezz be egy nagyobb célt, keress kihívásokat, amik nem kapcsolódnak párkapcsolathoz. Az életnek sok területe van, ami adhat annyit, hogy ne törődj a magánnyal. Én írok, tanulok, barátkozom, ápolom azokat a kapcsolatokat, amiket tipikusan elhanyagoltam egy hosszú kapcsolat után, próbálok leszokni rossz dolgaimról, odafigyelek a családomra. Ha ilyen téren törekszel, akkor el fog tompulni idővel, hogy egyedül vagy. Ésésésés tör ki belőlem a szentimentalizmus, de igen, ha így egyedül kibírsz x időt, amíg megszereted önmagad és már nem fognak tudni kihasználni, akkor jönni fog majd a szerelem is :)

22N

2017. máj. 3. 21:43
 5/32 A kérdező kommentje:
Ha a családra vagy a barátokra koncentrálok, az sem jó, mert mindig előjön ez a téma. A párkapcsolatok és szerelem. És széttép belülről, pedig csak mosolyogva annyit mondok, hogy nem kell nekem senki.
2017. máj. 3. 21:45
 6/32 anonim ***** válasza:
És nem jelezted feléjük, hogy hagyjanak ezzel? Én szüleimnek megmondtam a legutóbbi dolog után, hogy annak vége, és nem kell a jövőben kérdezősködni, majd mondom, ha van valami. Barátaim pedig segítettek inkább, hála nekik, még sosem voltam moziban ennyit, mint idén :)
2017. máj. 3. 22:13
 7/32 A kérdező kommentje:
Mondom én mindig hogy nem kéne. De csak azért is.
2017. máj. 3. 22:16
 8/32 anonim ***** válasza:
Akkor csak azért se hagyd, hogy ezzel befolyásoljanak. Ignoráld ezeket a kérdéseket, és egy idő után ráunnak. Hidd el, ki fogsz jönni idővel ebből, és a jó embereket fogod bevonzani :)
2017. máj. 3. 22:22
 9/32 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekes hozzáállás megfutamodni, ahelyett, hogy fejlesztenéd magad, az emberismereted, rájönnél a hibáidra.
2017. máj. 3. 22:23
 10/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves #8

És mindenki másnak is.

2017. máj. 3. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!