Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá tudom 'nevelni' magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá tudom 'nevelni' magam a magányra?

Figyelt kérdés
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy meg lehet e szokni valahogy az egyedüllétet? Ha szerelmes leszek( nagyon nagyon könnyen) mindig ráfázok, kihasználnak. Most a fejembe vettem, hogy soha többé nem kell senki, viszont szörnyen hiányzik a törődés. Hogy tudnám ezt kitörölni az agyamból? 22L

2017. máj. 3. 21:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ja, és magányról, meg egyedüllétről ne beszélj már addig, amíg van akár egy ember is, akivel találkozni tudsz, vannak barátaid. Ezermillió lányt találtam, már akik panaszkodtak erről az egyedüllétről, aztán megismertem jobban, és kiröhögtem őket. Sokkal magányosabb vagyok nálad, és megkockáztatom hogy bárkinél, aki itt nyavalyog. Meglehet szokni, itt vagyok rá példának. De hogy valakinek direkt ez legyen a célja, az már inkább nevetséges.
2017. máj. 3. 22:26
 12/32 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván célom volt azzal,hogy kiírtam, mégpedig az, hogy választ kapjak olyanoktól,akik ugyan így vannak. A családon kívül tényleg senki nincs. Akár kapcsolat, akár barátság, nem tudok bízni
2017. máj. 3. 22:37
 13/32 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy van... Általában az ilyen lányok a legelfoglaltabbak, akik arról panaszkodnak, hogy nincs senkijük. Ez a nincs senkijük annyit jelent, hogy perpill szingliként élnek.
2017. máj. 3. 22:42
 14/32 anonim ***** válasza:
#11 - Egyetértek! Én még csak barátokat sem tudok szerezni, kapcsolatom pedig soha nem volt. Ha mégis ritkán (az utolsó eset évekkel ezelőtt történt) belefutok egy magát magányosnak valló emberbe, a végén kiderül, vannak barátai. Olyan magamfajta, valóban magányos emberből még sosem találtam egyet sem, pedig ha találnék, megbecsülném, mert tudom milyen rossz.
2017. máj. 3. 22:42
 15/32 anonim ***** válasza:
Rá tudod, de minek is akarnád? Oké, tudok olvasni, rendben. 26 éves vagyok, mesélhetnék, hogy mennyit csalódtam az életben, szerelemben, emberekben, de a reményt mindig meg kell tartani. Mert vannak jó emberek. Most én is kicsit a mélyponton vagyok, mert megint hittem valakinek, akinek nem kellett volna, de elfoglalom magam mással, fejlesztem magam, és majd idővel ismerkedek tovább. Kockázat nélkül nincs eredmény. Ha nagyon könnyen szerelmes leszel, akkor vizsgáld magad, hogy miért? Olvass Csernus-t, nekem nagyon sokat segített. Tavaly egy 7 éves kapcsolatból szálltam ki, és azóta nem igazán találtam meg a számításaimat én sem, de attól még hiszek benne, hogy létezik a nagy Ő. Miért fázol rá mindig? Miért hagyod magad kihasználni?
2017. máj. 3. 23:13
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
Talán nem csak a nagydumás, menő pasikkal kéne ismerkedni, hanem esélyt adni a többieknek is, akiktől igazi törődést kapnál.
2017. máj. 3. 23:18
 17/32 Szergej55 ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 3. 23:20
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha írok neked, hogy beszélgessünk, akkor mennyi ideig tartana a nagy barátkozás? Fogadni mernék hogy 2 nap után ugyanúgy leszarnál, mint a többi lány, "nagy magányodban" :D
2017. máj. 3. 23:28
 19/32 A kérdező kommentje:

Mindig bízom benne hogy azt kapom, amit adok. Ezért hagyom hogy kihasználjanak.

Ha jól elbeszelgetnènk akkor miért ne tarthatna 2 napnál tovább? :)

2017. máj. 3. 23:36
 20/32 A kérdező kommentje:
Nagydumások... Nem az én ízlésem. :D inkább kis visszafogott, átlagos pasi legyen.
2017. máj. 3. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!