Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büszkeseg egyedul gyereket nevelni?
En legalabbis buszke vagyok magamra ... Teljesen egyedul nevelem/ neveltem a most 2 ikos lanyomat, aki egyetlen gyerekem es eddig sikerult mindennap a kedvenc ételét elöteremtenem es mindennap büszken ment oviba es suliba a szep uj cuccaival .... Sose azott es fazott a laba mindig Ecco csizmaban jart telen es jo minösegu cuccokban ! A boltban nem kellett neki nemet mondjak a csokira ...
Nem vagyok se szep se vekony se sikeres, elvalt vagyok , de erre buszke , h isten megsegitett es anyja lehettem a gyerekemnek ....
Ezert vannak mar ilyen kevesen ezen az oldalon mert alaptalanul rafogjak emberekre h trollkodnak... Ezt hogy engeded meg magadnak ?
Sose mondtam h 19 eves szuzlany vagyok... A multkor is ezzel gyanusitottal ! Azert mert nrem illik a szurke eletedbe az en elmenyem , nem azt jelenti h troll vagyok
Nézd, ha egyedül is meg tudtad oldani, hogy mindkét szülőt pótold (ez azért elég konkrétan kizárt, mivel egy nő se lehet férfi, és hát a család-mintát pont nem az egyedülálló szülő fogja tudni megadni a gyerekének), akkor biztos.
Ha ezt leszámítva minden rendben van, akkor az persze egy elismerendő, ritka teljesítmény. (Másoknak esetleg ketten is kevésbé megy.)
" A boltban nem kellett neki nemet mondjak a csokira ... "
Pedig néha nem ártana!
Ha egyedülálló nő vagy és neveled a gyerekd elkényeztetve (csokis példa meg jó cuccok) annak ilyesmi lesz a vége, csak lányban:
Az apja jelen van a kepben , neha talalkoznak , kiveszi a sulibol stb
De az anyagi terhek mind rajtam
Nem hittem volna h egy apa aki penzes. , ilyen tud lenni , de helytalltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!