Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mégis mikor mondjam el, hogy nem szeretnék
gyereket?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok, most jelenleg nem ismerkedek senkivel, de egyik barátommal való beszélgetés kapcsán felmerült bennem ez a kérdés. Szeretnék férjhez menni, azonban gyereket nem szeretnék. Tudom ilyenkor szoktak sokan azzal jönni, hogy még fiatal vagyok, és változhat a véleményem, de ezt nem tartom valószínűleg. Amint betöltöm majd a 30-at, onnantól még biztosabb, hogy nem szeretnék majd gyereket.
Viszont ezt ismerkedésnél mikor "kell" elmondani? Hiszen senki nem úgy kezdi, hogy "Szia xy vagyok, nem szeretnék gyereket.". Mikor lenne megfelelő erről beszélni? Mennyire kizáró ok ez, egy ismerkedésnél?
#nobaby
2016. febr. 13. 12:56
1/9 Blade Bone válasza:
Akkor kell elmondani, mikor a másikban felmerül ez a kérdés, vagy mint téma.
2016. febr. 13. 12:59
2/9 anonim válasza:
Ne mondd, mert hülyeség ilyesmit előre kijelenteni. Nem tudhatod, hogy mikor tör rád az érzés, hogy szeretnél felnevelni egy gyereket.
2016. febr. 13. 13:01
3/9 anonim válasza:
Korán. Már amikor kezd komolyabbra fordulni. És nem drámaian, hanem csak szépen megfogalmazva.
2016. febr. 13. 13:03
4/9 anonim válasza:
nem baj, ha szereted a g ecit nyelni majd minden este a szadba megy el
2016. febr. 13. 13:09
5/9 anonim válasza:
Amikor kezd komolyra fordulni, felvetheted a témát. Csak hogy tiszta legyen, hogy ebben egyezik-e a véleményetek. Nem kell rögtön ezzel nyitni, de ne is évekkel később derüljön ki. Ha történetesen arról lenne szó, hogy meddő vagy, és nem lehet saját, azt is hasonlóképp fontosnak tartom időben közölni. Aztán persze még változhat a véleményed.
2016. febr. 13. 13:20
6/9 anonim válasza:
Vesd fel a jövőbeli terveket, kérdezd meg,hogy ő hogy gondolja, majd mondd el te is.
2016. febr. 13. 14:23
7/9 anonim válasza:
Még a legelején jobb tisztázni,komoly kapcsolatnál eléggé kiábrándító ez a hozzáállás.30-35 éves kor sem késő,de hogy eleve kizárni...
2016. febr. 13. 15:02
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#7 --> Megértem, hogy ennyi információ alapján kiábrándítónak találod a hozzáállásom, de ne felejtsd el, hogy nem tudod a hátterét...
2016. febr. 13. 15:52
9/9 anonim válasza:
Fura kombináció egy nőtől. A férfiak közül az aki házasodna, az jó eséllyel akarna gyereket is. Vagy csak azért hagytad meg az esélyét, hátha jön majd az 50% a válás után?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!