Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már, hogy egy srác az ismerkedésnél az összes hibát elkövette, amit csak lehetett, de ti végül mégis összejöttetek vele?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy minden esetben kudarc-e a vége a dolognak vagy vannak kivételek. Tehát: a srác morfondírozott, hogy odamenjen-e, amikor megérkezett, ideges volt és remegett a hangja, ostobaságokat beszélt, tánc közben rálépett a lábadra, stb...

De ti mindezek ellenére mégis adtatok neki egy esélyt és egy komoly kapcsolat lett belőle.

2010. szept. 16. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát figyelj attól függ, h tetszik-e a srác:D

de próbáld meg h ne vinnyogás jöjjön ki a torkodon:)

hajrá:D

2010. szept. 16. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem baj ha először ideges, ha egyébként sem egy nagyszájú vagány típus. Legalábbb látszik hogy igyekszik és komolyan tetszem neki, azért ilyen ideges:D Majd elmúlik, eleinte pedig talán természetes, ha tényleg olyan az alaptermészete. Nekem nem lenne baj csak ne legyen egész életében ilyen. Az első egykét alkalom még teljesen rendben ha egyébként jófej srác.
2010. szept. 16. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom olyan ideges volt első randin, hogy törölgette a homlokát és dadogni kezdett, leejtette az italát.

Mégis alig vártam, hogy másnap újra keressen:)

2010. szept. 16. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt,de ezek nem zavarnának.Sőt,lehet,hogy még tetszene is,hogy ennyire izgult miattam. :)
2010. szept. 16. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
én nem izgultam ennyire!! pedig szoktam:P tök normális voltam! (szerintem:P)
2010. szept. 16. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:
utlsó, azért csak kérdezd meg a barátnődet is:D
2010. szept. 16. 18:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jólesik ezeket olvasni! Sokan azért vagyunk olyan gátlásosak, mert úgy gondoljuk, hogy a lányok figyelnek, mint egy minőségellenőr és ha a legapróbb hiba becsúszik, akkor az egész addigi erőfeszítésünk nem ért semmit.
2010. szept. 16. 18:23
 8/12 anonim válasza:
Nekem szinte minden a legfurcsábban sült el... és mégis belezúgtam:D féléves kapcsolat volt rájöttünk hogy mégsem megy ez nekünk de békében váltunk el és az a félév az nagyon jó volt rengeteget nevettem vele és nem bántam meg semmit=)(= szal sztem vannak kivételek én jól éreztem magam az biztos! 18/L
2010. szept. 16. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
tényleg majd megkérdezem:P:D és szó szerint leirom hogy mit mondott!!:D nagyon remélem hogy szerinte sem voltam gázos XD
2010. szept. 16. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok újból:)

Méghogy minőségellenőrök:) Mi is izgulunk sokszor csak talán ügyesebben leplezzük:)

2010. szept. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!