Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésnél hogyan tudjam meg, hogy az akinek kiadja magát?
Van egy lány akit facebookon ismertem meg. Rengeteget cseteltünk ott és iszonyatosan bejön, mint külsőre, mid stílusra. Azonban kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy az e akinek mondja magát. (korábban már volt egy hasonló ismerettségem és ott sok elmaradt randi után kiderült hogy valami csalót ismertem meg).
Lehet hogy csak paranoja, mert valójában semmi ok nem mutat rá, de jobb óvatosnak lenni.
Kérdésem, hogyan bizonyosodjon meg róla, hogy az akinek kiadja magát, mielőtt még randira kerülne sor, anélkül hogy megsérteném.
( véleményezést nem kérek, csak ötleteket. Illetve a személyes találkánál kiderül válasz nem jó, mert messze lakik és ha már elmegyek oda, biztosra akarok menni)
bocs, de írtam, hogy : a személyes találkánál kiderül válasz nem jó, mert messze lakik és ha már elmegyek oda, biztosra akarok menni.
Webcam jó lenne csak nincs neki :(
köszi a hozzászólásokat!
Webcam sokaknak nincs pl nekem sem, mert nem szeretem itthon melegítőben, kócósan, borostásan bekpcsolni).
Telefonon beszéltem már vele, tehát az fix hogy lány. Viszont aki átvert az is lány volt...
Adatlapot nem szeretnék küldeni, nem akarom h kiderüljön hogy bizalomatlakodom.
Akkor ennyi. Vagy hiszel neki vagy nem. Egy utazas meg nem a vilag. Miert olyan nagy baj?
Fogadhatsz magannyomozot is, de ahhoz zsebbe kell nyulni, jobban mint egy buszjegyert.
Meg mindig nem derult ki, hogy hogy erted, hogy az akinek mondja magat.
Az, hogy eljon-e a randira nem attol fugg. Meggondolhatja magat akkor is ha az akinek mondja magat. Pl. ha o XY, varrono, Kerepestarcsarol, abbol nem tudsz meg tobbet.
Marhaegyszerű! Megkérdezed az egyik ismerősét.
Ez eszedbe sem jutott,mi? XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!