Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnátok először internetes ismerkedésnél?
Jah, bocs, ezt nem írtam le...
Az érdekel, hogy lányoknak mit írnátok.:)
Nem tartom a neten ismerkedést balekságnak, de Magyarországon nagyon nincs kultúrája.
A myvip randin túlzás nélkül több, mint ezer-ezerikszszáz 18-24 év közötti nő adatlapját átnéztem és mindegyik olyan szinten semmitmondó, pocsék volt, hogy úgy éreztem magam, mint egy hentesüzletben, ahol az alapján kell döntenem, hogy kinek van dughatóbb kinézete, mivel leírás - ha egyátalán van - akkor pocsék és semmitmondó (elnézést, sokat elmond a gazdája szürkeállományának hiányáról).
Hát menjetek már..
Lehet sokatmondó, szellemes, ötletes profilokat is írni és talán más oldalakon nagyságrendekkel magasabb az átlagintelligencia, de nem próbálkoztam még.
Hogy mit írnék az első mailbe? Véleményt a profiljáról és szellemesen hozzákapcsolnék egy témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!