Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, azok a 30 as éveikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, azok a 30 as éveikben járó férfiak, akik lustaságból, vagy önzőségből elhanyagolják magukat és nem akarnak gyereket, de még társat sem, azok BŰNt követnek el?!

Figyelt kérdés

;)

F33

2016. jan. 30. 20:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
igen, és a pokolban fognak megrohadni.
2016. jan. 30. 20:06
 2/24 anonim ***** válasza:
24%
naná! De ugyanezen paraméterű nők meg "áldozatok" és sajálni kell őket. Meg elfogadi minden 30 feletti, Éles István klón nő közeledését, főleg ha gyereke is van már mástól. Ha nem teszed kirekesztő vagy, gonosz vagy.
2016. jan. 30. 20:08
 3/24 A kérdező kommentje:

Egyszer mindenki a pokolba kerül:)))

Pokol=halál

4/24 anonim ***** válasza:
82%
Úgy nem értem a kérdést, ahogy van. Mi köze az elhanyagoltságnak a gyerekvállaláshoz? Hát a lustaságnak? Társat és gyereket nem szorgalomból és önzetlenségből akar az ember. És mi közze mindennek a BŰNhöz? Miért nagybetűvel? Miért a vigyori arcocska utána? Miért válaszolok egy ilyen idióta kérdésre?!
 5/24 anonim ***** válasza:

nem kötelező boldognak lenni

aki leépíti a saját testét, közvetlen családi környezetnek esélyt sem adva, majd rájön hogy a negativitás negatívat is fog vonzani és oda kerül, mint a szomszédom hogy sacc 60 évesen a szomszédaitól vár egy kis szeretetmorzsára (pár jó szóra)mert azt sem kap senkitől

2016. jan. 30. 20:14
 6/24 anonim ***** válasza:

Ezt nem választják :( Én is ezen az úton haladok, hogy oda kerüljek, de igyekszem nem elhízni majd vay ilyenek, de mindenki megutál, már nem is próbálkozom komolyabb kapcsolatokkal, kicsúsztam e téren...

2016. jan. 30. 20:18
 7/24 Költőnő? ***** válasza:
Nem. Nem való mkinek gyerek
2016. jan. 30. 20:18
 8/24 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá, az ő dolguk, nyilván nem lesz közünk egymáshoz, csak hagyjanak békén engem is, és hagyják úgy élni az életem, ahogy én akarom. :-)
2016. jan. 30. 20:19
 9/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Nem mindenkinek való a kapcsolat, nem mindenkinek való a gyerek.
2016. jan. 30. 20:23
 10/24 A kérdező kommentje:
Ők a született vesztesek??
2016. jan. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!