Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne egy férjes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy férjes csajszira (28éves) hatni a leginkább, mivel hogy sz*r a házassága, elhanyagolják. Tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Mindenképp kell nekem,olyan álmaim nője tipusu lány:)

2012. okt. 24. 00:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

"álmaim nője tipusu lány"

Igen, mindenkinek az álma egy olyan feleség, aki megcsalja.

Am... miért hiszed, hogy csak azért, mert állítólag hanyagolják, lefeküdne veled?

2012. okt. 24. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
amúgy neked 1 éjszakára kéne vagy 1 életere? mert ez a nem mind 1..
2012. okt. 24. 00:40
 3/13 A kérdező kommentje:
El tudnám képzelni mint párt,magam mellé,nemcsak lefektetni akarom
2012. okt. 24. 00:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

csak a végén lehet te fogod meg.opni a dolgot. nekem volt ilyen kapcsolatom, el volt hanyagolva a csaj de nagyon durván, összejöttünk mert én törődtem vele nagyon sokat. aztán rájött, hogy mégse én kellek neki, "visszament" a régihez. pedig már teljesen komoly volt köztünk, terveztük a közös jövőt stb.

csak azért modntam el, hogy vigyázz, te ne járj így.

2012. okt. 24. 00:46
 5/13 A kérdező kommentje:
az a helyzet,sajnos,hogy általában a csajoknak mindig az kell aki melett kicsit szenvedhetnek.Szeretnek szenvedni igy vannak kódolva:)
2012. okt. 24. 01:01
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Ez így van!!!
2012. okt. 24. 01:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy az álompasi! Mert egy ilyen hülye mellett minden normális nő szenvedne.
2012. okt. 24. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy az előző válaszolóval egyetértve gyűlölöm és mélyen megvetem amikor az emberek házasságtörésekben mesterkednek.

80%-os pacsi! ;)

2012. okt. 24. 12:51
 9/13 A kérdező kommentje:
tippet adj inkább ne a baromságaiddal koptasd a billentyűzeted :D
2012. okt. 24. 12:53
 10/13 anonim válasza:

próbáld vacsorázni hívni bokoly valamint küldjél virágot egyszóval kedveskedjél neki .

sok szerencsét én drukkolok.

2012. okt. 24. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!