Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy férjes csajszira (28éves) hatni a leginkább, mivel hogy sz*r a házassága, elhanyagolják. Tudtok tippeket adni?
"álmaim nője tipusu lány"
Igen, mindenkinek az álma egy olyan feleség, aki megcsalja.
Am... miért hiszed, hogy csak azért, mert állítólag hanyagolják, lefeküdne veled?
csak a végén lehet te fogod meg.opni a dolgot. nekem volt ilyen kapcsolatom, el volt hanyagolva a csaj de nagyon durván, összejöttünk mert én törődtem vele nagyon sokat. aztán rájött, hogy mégse én kellek neki, "visszament" a régihez. pedig már teljesen komoly volt köztünk, terveztük a közös jövőt stb.
csak azért modntam el, hogy vigyázz, te ne járj így.
Amúgy az előző válaszolóval egyetértve gyűlölöm és mélyen megvetem amikor az emberek házasságtörésekben mesterkednek.
80%-os pacsi! ;)
próbáld vacsorázni hívni bokoly valamint küldjél virágot egyszóval kedveskedjél neki .
sok szerencsét én drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!