Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves fiúk! Titeket milyen korú lányok érdekelnek leginkább?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 10:57
1/5 anonim válasza:
15-17 akik leginkább hozzám illenek.Náluk van a legtöbb esélyem is.
16/F
2/5 anonim válasza:
akiknél esetleg esélyem van 15-17, ami érdekel is belsőre, az a 18-21 korosztály... hát mit ne mondjak, van ez így :)) Én koromban kevés értelmes csaj van, akivel megoszthatnám magasröptű gondolataimat a világról, őket untatnám. Azzal a korosztállyal nagyon jól megértetem magam, elvagyunk, de nem vagyok férfi a szemükben...
F16
3/5 anonim válasza:
Én jobban szeretem az érettebb gondolkodású nőket akiknek nem azon jár az eszük hogy szolizni kell vásárolni kell és hogy minnél több fiú menjen át rajtuk.
Amúgy 17-19.
17/F
4/5 anonim válasza:
15 vagyok, de azért válaszolok:
16-25 éves csajok érdekelnek!
Esélyem is van náluk, amíg nem tudják hogy 15 vagyok XD
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2012. okt. 9. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!