Milyen vitamint adtok a gyereketeknek, és miért? Leginkább 2év körüli gyerkőcök érdekelnek, de bárki véleményét szívesen veszem! Csak az írjon aki ad (nem adok mert mű, meg hasonló dolgokra nem vagyok kíváncsi)!
Az én kislányom 23hónapos,én is a Cemion 2x Multi szirupot adom neki.A kislányomnak javított az étvágyán.
De hamarosan elfogy,kifogjuk próbálni amit az első írt,az immunerősítés miatt.
cebion 2x multit kapja a 13hónaposom, és az aktivál kid omega3 a 2,5évesem.
Eddig bevált nekünk.
Február elején volt 2 éves a fiam, ősszel elkezdtem adni neki a sima cebion cseppet. A két éves státuszon mondta a dokinéni, hogy kipróbálhatjuk a Cebion multit is, egyszer ezt, másszor azt. De mivel a multi csak 2 hónapig használható fel, az csak akkor fogy el, ha mindennap azt kapja. Úgyhogy most a multit kapja minden nap.
Amit még rendszeresen kap, de az nem vitamin, az az oscillococcinum. Ezt ősz vége felé kezdtem el neki adni hetente egy tubussal, és eddig egyszer sem volt beteg, pedig az apukája egyszer eléggé lebetegedett, és egyszer én is voltam náthás.
Ezeket megelőzés céljából adom neki, mivel nyers zöldséget egyáltalán nem eszik, gyümölccsel is igencsak hadilábon állt. Bár az elmúlt pár hétben nagyon rákapott a gyümölcsre, de előtte csodaszámba ment, ha 3-at beleharapott egy alma gerezdbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!