Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, azok a 30 as éveikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, azok a 30 as éveikben járó férfiak, akik lustaságból, vagy önzőségből elhanyagolják magukat és nem akarnak gyereket, de még társat sem, azok BŰNt követnek el?!

Figyelt kérdés

;)

F33

2016. jan. 30. 20:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel kérdést, ha arrogánsan elküldesz másokat melegebb éghajlatra vagy felszólítod röhögő fejekkel, hogy üljjön le? Látszik, hogy mennyire becsülsz minket nőket. Pedig hidd el, nem mondunk mindig hülyeséget.Á, mindegy. Úgy is csak megvetsz engem, ahogy másokat is. Maradj csak egyedül. Az amit írtam a rideg valóság, mégha bolondnak is nézel miatta. Én látom mivé halad a világ. Az emberségünket akarják elvenni.Még ha oly sokszor is lekezelnek a férfiak minket nőket nem vagyunk hülyék.De gondolj csak amit akarsz.Nézzetek csak le. Nem érdekel. Azért írtam le, amit leírtam, hátha legalább egy embernek is felnyithatom a szemét.
2016. jan. 31. 20:23
 22/24 anonim ***** válasza:

kérdező anno filozófiából mesélt a tanárunk a "Barlang ködképról" ami mindenkinek van. én erről írtam neked, amikor azt írtam nem kötelező boldognak lenni, amire beszólsz mint egy tíz éves, ahelyett hogy érvelni tudnál.

a ködkép arról szól, hogy van pár ember talán barlangba születtek, soha nem voltak azon kívül, minden sötét, hideg nyirkos, ott nőnek fel, stb. felnőttként kiengedik az egyiküket, mivel az érzékeik az előző helyhez szoktak, hirtelen csak azt tapasztalja, hogy vakít a fény, fáj a füle, feje a hangoktól, zajtól és visszarohanva társainak annyit mond csak, ne is akarjanak kimenni, mert borzasztó odakint...

ezért írtam hasonlót, nem kell társat se akarnod és a saját testedet sem szolgálnod(nyugodtan élhetsz a barlangodban tovább).

2016. jan. 31. 20:34
 23/24 anonim ***** válasza:
*5-ös voltam
2016. jan. 31. 20:34
 24/24 anonim ***** válasza:
szóval ha nem értenéd, ez azt jelenti, amikre önként mondasz nem-et, azok csupa jó dolgok és a legvégén szinte ezek tudnak már csak számítani valamit az életben.
2016. jan. 31. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!