Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, azok a 30 as éveikben járó férfiak, akik lustaságból, vagy önzőségből elhanyagolják magukat és nem akarnak gyereket, de még társat sem, azok BŰNt követnek el?!
;)
F33
kérdező anno filozófiából mesélt a tanárunk a "Barlang ködképról" ami mindenkinek van. én erről írtam neked, amikor azt írtam nem kötelező boldognak lenni, amire beszólsz mint egy tíz éves, ahelyett hogy érvelni tudnál.
a ködkép arról szól, hogy van pár ember talán barlangba születtek, soha nem voltak azon kívül, minden sötét, hideg nyirkos, ott nőnek fel, stb. felnőttként kiengedik az egyiküket, mivel az érzékeik az előző helyhez szoktak, hirtelen csak azt tapasztalja, hogy vakít a fény, fáj a füle, feje a hangoktól, zajtól és visszarohanva társainak annyit mond csak, ne is akarjanak kimenni, mert borzasztó odakint...
ezért írtam hasonlót, nem kell társat se akarnod és a saját testedet sem szolgálnod(nyugodtan élhetsz a barlangodban tovább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!