Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, azok a 30 as éveikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, azok a 30 as éveikben járó férfiak, akik lustaságból, vagy önzőségből elhanyagolják magukat és nem akarnak gyereket, de még társat sem, azok BŰNt követnek el?!

Figyelt kérdés

;)

F33

2016. jan. 30. 20:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van választása,bűn az erőszak,a gyengék bántalmazása a lelki terror a gyilkosság,öngyilkosság stb.

De az,hogy nem akarsz barátnőt,gyereket azzal nem ártasz senkinek,-kivéve ha a szüleid nyakán lógsz! A saját magad elhanyagolása már komolyabb dolog,nem ártana összeszedni magad,megélénkülni és egy kicsit életszerűen élni az életet.

2016. jan. 30. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
érdektelenek.
2016. jan. 30. 20:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, szèp megfogalmazás...èrdektelenek....mint èn is
2016. jan. 30. 20:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Mit vársz kérdező?

Olyan szánalmas vagy, hogy elég nagy tehernek tűnsz a környezetedre nézve...

2016. jan. 30. 20:37
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Mégsm hajlandó megölni senki. Nem értem én ezt. Én err evárok jóideje, hogy végre valamelyik megfogja azt a puskát és lőjenek már hátba. Gondolom nem érek meg egy erkölcis bizit nekik... :S

2016. jan. 30. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:

#10 nemigen születik senki lustának, önzőnek, elhanyagoltnak. Szóval nem "született vesztesek" - megdolgoznak érte....

Ha meg valaki nem akar társat, azt miért érdekli, hogy őt akarhatja-e valaki????

2016. jan. 30. 20:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem várok èn semmi rosszat, köszönöm:))
2016. jan. 30. 20:45
 18/24 A kérdező kommentje:
Mert mindenkinek megvan a párja, vagy nem??:)))
2016. jan. 30. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem érdekelnek az ilyen férfiak, ahogy őket sem érdeklem én. Tudom, hogy egyre több lesz az ilyen. Hogy lenne energiájuk nőre, mikor annyi szemèttel tömik az agyukat a gép előtt... Még ha össze is hoz egy párkapcsolatot két fiatal, egy csomószor elcseszik, mivel az a sok férges szellemi táplálék amit magukhoz vesznek elraktározódik a tudatalattiba és sokszor nem is értik miért csináltak ezt, vagy azt... miért viselkedtek úgy, ahogy nem kellett volna. Hát azért mert az erkölcseinket elveszik, mialatt mi üveges tekintettel kattintgatunk ès közben észre se vesszünk.Elveszik egyszerre a erkölcsi érzésünket, az időnket és az energiánkat. Kiábrándulunk egymásból mielőtt még igazán megismertük volna egymást. Előítélettel állunk egymáshoz és kihasználjuk egymást. Nem vesszük észre, hogy a másik is érző lény. Belebújunk az okostelefonba, nem vesszük észre egymást. Arcunkon gyűlnek a ráncok, öreg fiatalok vagyunk. Kimarad valami az életünkből, legbelül érezzük, de elhessegetjük a gondolatot. Megkérdezzük másoktól, vajon normális, hogy nem akarok gyereket, férjet, feleséget? Várjuk a megerősítést. Érkeznek sorban. Persze, minden nő sárkány, minden férfi disznó. Jól teszed, hogy egyedül maradsz. Megnyugszunk kissé? De mi az legbelül a szívünkben, ami mégis lángol bennünk? Talán egy kis szikra, őseinktől, hogy hogy kéne, hogy lenne helyes, milyen jó lenne anyának és feleségnek lenni... Gépeinkből áradó kék fényáradat kioltja, a világ istenkáromló zsivaja elnyomja. Egyedül vagyunk. Senki nem szeretett még földi létünkben, szüleinken és testvéreinken kívül. Egyedül vagyunk mi, öreg fiatalok,nem érdekelnek mások, ahogy őket sem érdeklem én.
2016. jan. 31. 01:42
 20/24 A kérdező kommentje:

5-ös, kedves utolsó kommentelő.

Üjjön le:))

2016. jan. 31. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!