Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, azok a 30 as éveikben járó férfiak, akik lustaságból, vagy önzőségből elhanyagolják magukat és nem akarnak gyereket, de még társat sem, azok BŰNt követnek el?!
;)
F33
Mindenkinek van választása,bűn az erőszak,a gyengék bántalmazása a lelki terror a gyilkosság,öngyilkosság stb.
De az,hogy nem akarsz barátnőt,gyereket azzal nem ártasz senkinek,-kivéve ha a szüleid nyakán lógsz! A saját magad elhanyagolása már komolyabb dolog,nem ártana összeszedni magad,megélénkülni és egy kicsit életszerűen élni az életet.
Mit vársz kérdező?
Olyan szánalmas vagy, hogy elég nagy tehernek tűnsz a környezetedre nézve...
Mégsm hajlandó megölni senki. Nem értem én ezt. Én err evárok jóideje, hogy végre valamelyik megfogja azt a puskát és lőjenek már hátba. Gondolom nem érek meg egy erkölcis bizit nekik... :S
#10 nemigen születik senki lustának, önzőnek, elhanyagoltnak. Szóval nem "született vesztesek" - megdolgoznak érte....
Ha meg valaki nem akar társat, azt miért érdekli, hogy őt akarhatja-e valaki????
5-ös, kedves utolsó kommentelő.
Üjjön le:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!