Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék 3 gyereket vállalni, de sajnos nincs kivel?
Figyelt kérdés
Aki volt is elhagyott.2016. jan. 6. 12:51
2/17 anonim válasza:
És miért akarsz 3 gyereket...? Remélem nem a "ságíj" miatt. Amúgy ha jómódú vagy akkor keres egy jó paraméterű srácot és már meg is van a donor.
3/17 A kérdező kommentje:
férfi vagyok még mielőtt jönnek a buzulós levelek
2016. jan. 6. 12:55
4/17 anonim válasza:
Buzulós levelet nem is lehet nőknek küldeni, úgyhogy mostantól fognak megrohamozni a homárok.
5/17 A kérdező kommentje:
de ha azt hinnék hogy nő vagyok akkor számomra azok buzulós levelek lennének
2016. jan. 6. 12:59
6/17 anonim válasza:
a kérdés igazából nem is kérdés, szóval mi a célod?
ki akarod beszélni magadból, hogy elhagyott?
a 3 gyerek a gond, hogy nincsenek, és ehhez keresel épp partnert?
vagy mit szeretnél itt most elérni?
22F
7/17 A kérdező kommentje:
de a segély is érdekel
2016. jan. 6. 13:01
8/17 A kérdező kommentje:
szerintem egyértelmű a kérdés
2016. jan. 6. 13:02
9/17 anonim válasza:
Sok 30-as férfi nagyon rányomul erre a témára és látszik, hogy Csak gyereket akarnak, de a társat-feleséget már nem, vagy max. 10 évre.
Jó lenne módszert váltani, sokkal humánusabbakat és spontánabbakat, mert egy nő nem csak gyerekcsinálásra való, mint a kőkörszakban.
+ Jó lenne a rokonokat is csendesíteni, s nem hagyni, hogy hajkurásszanak téged ebben a témában. Ezt is észreveszi egy nő még akkor is, ha 18-25 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!