Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt itt sokan hogy egy nőnek könnyebb a társkeresés amikor eleve jóval több csinos nő van mint helyes jóképű férfi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Fordítva. Jóval több a jóképű férfi. Pl. szerénységem. 54F
2017. máj. 3. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:

És az ilyen arcoknak bedőlő nők (sőt gyakran nem is dőlnek be, hiszen tudják hogy a pasinak van párja, és még is...) milyenek? Az ilyen pasikról egész könnyen látható hogy milyenek.

2017. máj. 28. 09:59
 23/23 anonim válasza:

A kérdésedben ott is a válasz. És ezt a többi női kommentelő is megerősítette. Ha a nők 100-ból öt férfit tartanak választéknak és a maradék 95-re csak ráfanyalodnának egy gyenge pillanatukban (talán) akkor annak annak a 95 férfinak keserves lesz a társkeresés.

Másrészt meg lehet, hogy jóval több csinos nő van, de azt is számítsd bele, hogy átlag nő mennyivel többet foglalkozik a külsejével mint egy átlag férfi. (oké most már a férfiak is kezdenek sokkal többet foglalkozni a külsejükkel, de ez még mindig rohadtul nem általános)

Másrészt meg a nők (a tapasztalataim szerint) ha kezdeményeznek is, kevésbé nyíltan teszik mint a férfiak. És ha nincs benne az embernek gyakorlata, meg önbizalom problémákkal küzd, (és akár el sem hiszi, hogy egy csinos nő érdeklődhet iránta) akkor nem is veszi olyan jól a jeleket és vagy nem reagál rájuk, vagy elég bénán.

Például volt egy lány a suliban 10-es skálán 10-es, ő volt a suli koronázatlan királynője na. És tesi órán egyre többet pattogtattuk a labdát, szünetben volt, hogy együtt mentünk kávézni, stb...stb... de még akkor se tűnt fel, hogy talán tetszek neki, amikor a suliból kettesben ment be velem a városközpontba (3 km gyaloglás, ráadásul mivel népszerű volt meg minden, tuti mehetett volna másokkal is, vagy mehettünk volna másokkal is) szóval, hogy 3 km-t legyalogolt velem, miközben a sulitól kétszáz méterre volt a vonatállomás ahol felszokott szállni. Mikor idősebb fejjel leesett a tantusz hát mondtam magamban egy jó nagy ("óbameg"-et) És nem csak vele kapcsolatban bár ez a felismerés ütött szíven a legjobban.

Oké leszámítva az utóbbi időt amikor is lestrapálódtam és ha tükörbe nézek nem egy olyan fickót látok akit nők közelébe engednék (és most hülyén hangzik ezek után hogy ezt mondom de utóbbi időben a józan ész mondatja velem a külsőmről mint az önbizalomhiány) de egy kicsit mindig kétkedtem, hogyha egy lány azt mondta, hogy helyes vagyok, meg minden. Vagy ha mondjuk valakivel elkaptuk egymás tekintetét és rám mosolygott, néha tényleg a hátam mögé néztem, hogy biztos rám mosolyog-e vagy csak jön mögöttem valaki és arra:D

Oké elég sok rizsa lett így a végére, de például ezért is.

És még annyit, hogy mennyi jóképű helyes férfi van, erről a saját bőröm tapasztalata jut eszembe, hogy bámulatos mennyit tud dobni az emberen egy kis felhőtlenség, jókedv, magabiztos kisugárzás. Ja meg normális rendszeres étkezés és alvás és sport:D Még én is meg tudok döbbeni magamon na.:D

2017. jún. 8. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!