Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt itt sokan hogy egy nőnek könnyebb a társkeresés amikor eleve jóval több csinos nő van mint helyes jóképű férfi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
8. Milyen férfi többlet? Nagyon rossz körökbe mozogsz. Egyetemen három pasi volt. Munkahelyen két férfi van csak a többi mind fiatal nő.
2017. máj. 3. 14:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdésben van valami " svédcsavar", de most nem valahogy nem tudom kibogozni, úgyhogy döntöttem: perec!
2017. máj. 3. 14:22
 13/23 anonim ***** válasza:
A nők "csinossága" túlnyomórészt egy mű dolog. Kozmetikumok, fodrász, ruha stb. Ha egy férfi ezekkel a dolgokkal nem szimpatizál, akkor marad neki a természetesség. Amennyiben a nőnek ez nem felel meg, avagy az emberünk ezzel nem esik a "helyes jóképű férfi" kategóriába, akkor ez van.
2017. máj. 3. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetemen három pasi volt. Munkahelyen két férfi van csak a többi mind fiatal nő."

És a feministák még nem vonultak fel tiltakozni? :D

2017. máj. 3. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, amit írtál azért értelmetlenség, mert rengeteg helyes, jóképű férfi lazán tart egyszerre 2-3 nőt is.

Egy régi jó, még gimiből ismert barátomnak is ott van a menyasszonya már 4 éve, közben egy szeretője három hónapja és mellette még ilyen havi 1-2 lányt lekúr, akiket még szédít is és kb minden második belézúg.

Lehet hogy a legtöbb csinos nő egy férfit keres, ha már tényleg kapcsolatot akar, de a legtöbb helyes és jóképű férfi lazán tart valamilyen formában egynél több nőt is maga mellett. Még velem is előfordult már, hogy 4 napon belül 3 lánnyal szexeltem, de úgy hogy egyik sem kaland volt (!), hanem azok közül egy a barátnőm, egy a szeretőm, egy lány meg olyan akivel akkor éppen ismerkedtem, pedig én nem is tartom magam egy fú de nagy nőcsábásznak.

Értsd már meg hogy ebben nem vagyunk egyformák.

2017. máj. 3. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Nézzétek, a nők soha, semmilyen körülmény között sem fogják elismerni, mennyivel könnyebb (és emiatt fölényes) helyzetben vannak a társkeresés terén, mivel ez teljes mértékben összeegyezhetetlen lenne a bennük mélyen gyökérző áldozatmentalitással.

Arról nem is beszélve, hogy ők ezt pont nem így látják. Mivel szinte az összes nő a férfiak egy lehetetlenül kis százalékát akarja megszerezni, így a nagy versenyben teljesen ellehetetlenítik a saját helyzetüket, mivel semmit sem tudnak elérni ezeknél a férfiaknál.

2017. máj. 3. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Én egyet értek a kérdezővel. Most hiába bombáznak nap mint nap a pasik ajánlatokkal, ha mindegyik kritikán aluli külsőleg (és belsőleg is!). Nem a mennyiség a lényeg hanem a minőség. Jó nőből viszont rengeteg van, te jó ég. És a sok szerencsétlen pasi aki nem kap nőt, azon van kiakadva hogy ezeknek a csinos csajoknak nem kellenek és ezért rájuk mondják hogy felszínesek. Hát így könnyű hogy nem nektek kell elfogadni egy külsőleg taszító embert hanem szegény lányoktól várjátok hogy fogadják el. Ha sétálok Bp utcáin NAPI kb 20 csajt látok akit simán megismernék ha pasi lennék és elfogadnám barátnőnek. Nos pasiból HETENTE látok 4-5 olyat akitől nem kapnék hányingert ha hozzám érne.
2017. máj. 3. 15:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát, kinek mi a vonzó... nekem nem vonzó, ha valaki hatásvadász módon "kreálja meg" a külsejét. De elfogadom, ha neked az :)
2017. máj. 3. 15:02
 19/23 anonim ***** válasza:
35%

De undorító vagy. Na meg a barátod is. Ez a fajta aljasság pl sokkal inkább jellemző a férfiakra mint a nőkre. Már csak ezért is nehezebb nekünk ismerkedni.

2017. máj. 3. 15:23
 20/23 anonim ***** válasza:
68%

19:

Ja-ja-ja. De visszafognád magad abban egy pillanatra, hogy a témánál maradj? (Komolyan, csak ne érzelmeskedj, ne mondj véleményt, hanem maradjunk a kérdésnél. Ez nehéz?)

Szóval igaz, amit mondtam, vagy sem?

Igaz. A férfiak között sokkal több van, aki egy időben szívesen tart több nőt maga körül is. Tehát az átlagos vagy nem vonzó férfiaknak (a férfiak mondjuk kétharmada, háromnegyede) sokkal nehezebb ismerkedni. Miközben az átlagos, de néha még a csúnya nők is találnak férfit.

Nekem is bőven volt olyan az életemben, hogy sokkal kevésbé szép lánnyal voltam, mint amilyen jól én kinézek. A nőknél viszont sokkal-sokkal ritkábban látni, hogy kevésbé jóképű férfival vannak, mint amilyen szépek ők maguk.

Ami butaság még amit írtál, hogy szerinted mindig minden kiderül. Hát rohadtul nem. Kva sok olyan sztorit tudok olyan megcsalásokról (akár egyszeri alkalmakról, akár hónapokig tartó viszonyokról), ahol a megcsalt fél egyáltalán semmit nem sejtett. És így volt az, hogy a férfi lefoglalt magának egy időben 2, vagy akár 3 nőt is, akik nem voltak elérhetőek más férfiak számára ismerkedni.

Remélem feltűnik hogy a nők is szarok, mert 1 férfi simán tud találni 1-2 másik nőt magának, akiket a párja előtt titokban dug (de úgy, hogy közben azok a nők tudják, hogy neki van barátnője).

Csak értsd már meg hogy itt most nem moralizálunk Ez a beszélgetés nem erről szól. Gondolkozz már kevésbé érzelmesen, kevésbé nőiesen.

2017. máj. 3. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!