Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?
Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!
Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.
Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.
Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.
Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.
Nem tudom, hol kezdodik neked a csinos. Nem vagyok 10/10 bombano, de ugy veszem eszre, ha helyzet adodik, szeretnek velem flortolni random sracok es altalaban indokolatlanul kedvesek velem az idegen fiuk, stb.. Szoval szerintem a csinos kategoriat talan megutom :D
A baratomnak nem volt lakasa se autoja amikor megismerkedtunk, Kobanyan lakott az anyjaval (de elt mar elotte kulon es minden otthoni dolgot o intezett kb, szoval eleg onallo volt, nem mamahotelezett), nekem az V. keruletben volt alberletem. O 175 cm korul van, en 170, nekem jo az anyagi hatterem a csaladom miatt foleg, neki atlagos a fizetese, 180 korul keres. Kulsore nekem elsore bejott, de ez izles kerdese, szoval felesleges reszletezni, hogy nez ki, en szeretem a vekony sracokat, mas meg nem.
Igazabol ugyis a kulso fog donteni abban, hogy ki figyel fel rad, nincs az arcodra irva, melyik keruletben laksz es mennyiert... Szerintem egy kifinomult stilussal (rad illo farmer ami nem tul bo es nem hosszu egy jo cipovel es hozzaillo felsovel) es normalis frizuraval (nem pawahajjal hanem olyannal amin illik az arcodhoz) mar van eselyed sokaknal, ha normalis vagy. A legtobb sraccal az a gond, hogy total nem tudnak oltozkodni, 8x nagyobb ruhakat hordanak mint kene es emiatt igenytelennek tunnek, a hajuk is olyan mintha 25 evesen is az anyjuk vagna, stb... A belsorol meg ne beszeljunk, amikor valaki ugy viszonyul a nokhoz, mintha valami foldontuli lenyek lennenek es nem emberek. Szeretem, ha haverkent tud kezelni egy srac, ez nem jelent automatikus baratzonat, hanem ettol egy laza, jo arc sracnak fogom gondolni a masikat.
Emellett stabil munkahely nem art, nem kell 300K nettot keresni, ha a kevesebbel is tudsz banni, esetleg vannak terveid a jovore, ha kevesnek erzed a jelenlegi kereseted, egy atlag nonek altalaban annyi elvarasa van penzugyileg, hogy amellett, hogy a kotelezo dolgaitokat ki tudjatok fizetni, jusson kisebb programokra is, illetve evi 1-2 nagyobbra is. Mi mar nem alberletben lakunk, igy tobbet tudunk masra szanni, nyaron haverokkal nyaralunk a Balatonon, kettesben wellnesst tervezunk illetve egy parnapos kulfoldi utazast meg nyar elott valamikor. Ezek nem szazezres kiadasok, hanem par tizezresek, ennyinek evi 1-2-3 alkalommal bele kell fernie.
Jogsit nem tudom, akar-e a parom mostanaban, en akarok meg iden mert bar a belvarosban nincs ra szukseg, de ilyen nyaralasokhoz pl jol jonne, es en kapok autot hozza, ha leteszem.
na kérem szépen a feminista egyenjogúság hirdetőinek ajánlom figyelmébe a most következő válaszomat:
keressen jól (300 e nettó / hó minimum)
legyen egzisztencia (saját lakás, saját újabb autó)
adjon magára (márkás óra, ájfon6)
nézzen ki valahogy, félrefésült haj, átlagosan kigyúrt alkat (bár ha az első és második pont 3x-5x ennyi, akkor mindegy hogy néz ki)
Ez van.
Ha nem ilyen vagy, akkor jutnak az átlag, vagy az alatti csajok. pont. és nincs de meg ha.
majd szóljon NEKEM az a nő, aki egyszer is volt már férfi, és megpróbált átlagosként ismerkedni csinos lányokkal...
És mielőtt megkapom a kritikát: nézz már bele a saját kapcsolatodba: van e házatok? van, van e újabb kocsitok ? jé van. Mentek e télen síelni, nyáron nyaralni külföldre? ja hogy igen. Van-e szép szeme, arca, mosolya a párodnak amiért odavagy? ja hogy van...
Üdv a való életben, ahol csak az számít mi az egzisztenciád, és senkit sem érdekel (ismerkedéskor) sem a belső lelki világod, sem a kedvességed, odaadásod.
26/F
Munkahelyen "kineztuk" egymast aztan megbeszeltunk egy randit. Elotte nem dumaltunk mert nem egyutt dolgoztunk, nem volt kozottunk ugy kapcsolat.
A plazas mondatodra meg annyit, hogy en plazaban pl nem igazan szoktam figyelni a ferfiakra, altalaban nem egyedul megyek es akkor azzal dumalgatunk akivel epp vagyok es ha pl ruhakat vasarolok akkor a nezelodes kozben nem igazan tudok sracokra figyelni. Ha tomeg van akkor plane inkabb probalom figyelmen kivul hagyni a sok embert. Szoval felesleges abbol kiindulni, hogy a plazaban nem vesznek eszre a csajok. (Persze ettol meg lehet igazad van es szurke atlagferfi vagy :D)
Nem tudom, hogy mennyire számítok csinosnak, szerintem ez szubjektív, de 27 éves nő vagyok, ezért megszólítva érzem magam.
Ami a testalkatot illeti: volt már izmosabb, magas, kékszemű, amolyan "jópasi" kinézetű barátom is. A mostani párom 175 centi, nem gyúr, átlagos testalkatú. Rohadtul nem ez számít, legalább is nekem.
Nekem sokkal többet számít, hogy legyen hasonló az értékrendünk, legyen hasonló az érdeklődésünk, közös hobbik, egyezzen a véleményünk sokmindenben. Legyen jó eszű a másik (nem okoskodóra gondolok).
Öltözködés: ne nézzen úgy ki, mint valami mai divatbúza. Egyébként elég "elfogadó" vagyok ilyen téren: a bőrszerkós motorosok is bejönnek és akár egy teljesen átlagos öltözködésű is. Igazából a mai "nőies férfi" divatok túl még az sem nagyon tetszik, ha egy férfi állandóan öltönyt hord...
Lakás, autó: abszolút huszadrangú nálam, nekem van mindkettő.
Melyik plázában folytatad ezt a társadalmi tanulmányba illő gondolatmenetet?
Normális külső megjelenés: jó nadrág ami lehet farmer, ing, pulcsi, valami kabát, cipő. Menj be egy jobb üzletbe és onnan fel tudsz öltözni. Van Graaf, Peek&Cloppenburg biztos találsz ilyen ruhákat, Tommy&Hilfinger, Gant, Lacoste, Polo Ralph Lauren szóval valami ilyen stílussal már nyerő leszel. Cipőben Office Shoes, Salamander. Ezek nagyrésze az ausztriai parndorf-i outletben is megtalálhatóak, onnan költséghatékonyabban tudsz felöltözni márkásan.
Haj: Igen, ez fontos. Egy jó fodrász kell hozzá ami nem is olyan drága.
Kommunikáció,értelmi színt, életszemlélet: Ezen a legnehezebb egyik napról a másikra változtatni.
Munka,fizetés: Szerintem a havi 270-300 nettó kell.
Lakás: Albérlet is lehet, de ne mamahotel legyen. Sőt, ne valami külvárosi zajos panelház 10. emelete. Lakóparki lakások a menők, feltéve ha kitudod fizetni a havi bérleti díját.
Autó: Elönyős ha van.
"Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára."
Amennyire el tudod magad adni a szemükben, annyit is érsz.
"Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se. "
Néhány hét túl korai lenne. Túlságosan a látszatra buksz, ami csalóka is lehet. Egy túl dekoratív nőnek lehetnek olyan igényei amit nem tudsz kinyögni ebben a pillanatban (2-3 havonta wellness, rendszeresen éttermi vacsora, ajándékok, virág, közös programok a városban). Jó lenne ha linkelné egy képet milyen nőt szeretnél, mert igy sötétben tapogatozunk.
26/n
A 4-es hozzászólónak köszönöm a véleményét! Igaz kissé sarkos de van valóság alapja. Én már nem akarok több dagi lányt, nem akarok több elhanyagolt testet és csúnya arcot.
Lehet, hogy 100x annyi energia egy férfinek egyenértékű nőt kapni, de ringbe kell szállni. Ja, és eddig figyelembe vettem, hogy jajj környezetszennyezés ez az egész és hogy ezt nem szabad, morálisan meg azt nem... Mivel ezt pont telibesz... ezt a társadalom, úgy érzem el kell adnom a lelkem egy jó testért, nincs itt finomkodás.
Nagyon tetszik ez a kifejtés:
"Ha nem ilyen vagy, akkor jutnak az átlag, vagy az alatti csajok. pont. és nincs de meg ha.
majd szóljon NEKEM az a nő, aki egyszer is volt már férfi, és megpróbált átlagosként ismerkedni csinos lányokkal... "
Tehát átlagos pasiként nem felelnek meg az átlagos lányok, akkor miért várod, hogy a csinos lányoknak megfeleljen egy átlagos pasi?
"és senkit sem érdekel (ismerkedéskor) sem a belső lelki világod, sem a kedvességed, odaadásod."
Téged sem érdekel a belső, a kedvesség, mert te CSINOS lányt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!