Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen igényei vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?

Figyelt kérdés

Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!

Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.

Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.

Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.

Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.

2017. márc. 16. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Nem tudok arra valaszolni, mi lenne, ha nem tamogatnanak, mert ugy nottem fel, hogy nekem termeszetes, hogy ami kell az van. Ha szegeny csaladban novok fel, lehet azt tanulom meg, hogy dolgozzak meg azert ami kell (mellesleg ezt tanultam igy is, nem kapok meg minden aprosagot amit epp kitalalok, csak a fontos dolgokat, ettol fuggetlenul a jelentektelenebb aprosagokat, szamlak, kaja, uj taska stb azt en is a sajat fizumbol veszem, illetve az elso kettot nyilvan felezzuk a parommal), de lehet, hogy akkor kifejezetten csak a penzre mennek mert lusta lennek magamtol elerni barmit... :D Ezt nem lehet tudni.
2017. márc. 16. 15:22
 12/58 A kérdező kommentje:

8-as hozzászóló hölgynek:

Köszönöm, hogy ilyen konkrét választ adtál!

Nem tudom ki keres nettó 300 000 -at havonta + lakás + kocsi stb 23-27 évesen Magyarországon ( tisztességes munkából ) de mint fentebb említették szerintem nem is számít, hogy miből teremtődik elő ez a pénz csak legyen.

Mint ahogy az sem számít, hogy valakinek latinos műveltsége van, vagy hogy mérnök... Csak pénz legyen az a boldogság forrása a szép nőnek. Pedig szépségének fönntartásához nem kell olyan sok pénz. Láttam már szegény szép lányt, persze őket megtalálja az ipar elég hamar ...

Linket nem adok, olyan lányra gondolok, aki pl indul egy miss balatonon ( helyezést nem kell elérnie )

2017. márc. 16. 15:23
 13/58 A kérdező kommentje:
10-es hozzászóló, köszönöm neked is a választ! Fontosak a belső értékek is, de a külső fontossága genetikailag kódolt. Most arról van szó, hogy egy formás, atletikus testtel rendelkező férfi miért nem kaphat ugyan ilyen paraméterekkel rendelkező nőt, ha csak 180-at keres, mert mondjuk közszférában dolgozó orvos, itthon és 100-at dob ki albira + rezsi + bérletek + egészséges élethez szükséges élelmiszerek. Erről van szó.
2017. márc. 16. 15:32
 14/58 anonim ***** válasza:
87%

8 vagyok:

"Köszönöm, hogy ilyen konkrét választ adtál!

Nem tudom ki keres nettó 300 000 -at havonta + lakás + kocsi stb 23-27 évesen Magyarországon ( tisztességes munkából ) de mint fentebb említették szerintem nem is számít, hogy miből teremtődik elő ez a pénz csak legyen."

Vannak azért sokan, de ennél az összegnél sokkal többet is keresnek soknéhányan. Én azért egy drogkereskedővel nem lennék együtt, akkor sem ha havi 3 milliót keres. Van egy határ, ami már nem fér bele számomra. Sok más normális nő számára.

"Mint ahogy az sem számít, hogy valakinek latinos műveltsége van, vagy hogy mérnök... Csak pénz legyen az a boldogság forrása a szép nőnek."

Ebben is tévedsz. Kőbunkókkal és felkapaszkodott prolikból nem kérnek az értelmes, okos, polgári családban nevelkedett nők. Az hogy mennyire értitek egymást meg, milyen programjaitok vannak függ egymás müveltségi színtjétől a pénzt leszámítva.

" Pedig szépségének fönntartásához nem kell olyan sok pénz. Láttam már szegény szép lányt, persze őket megtalálja az ipar elég hamar ..."

Mert az edzőterem ingyen van, a krémek ingyen vannak, a fordrász ingyenes, a kozmetika ingyenes. A szép ruhák/cipőket pedig házhozküldik bérmentve. Nem tudom hol éltél és szocializálodtál eddig,de ilyen szemléletű férfivel egy szép és igényes nő egy kávé idejére marad egy társaságban. Nekem csak az arctisztításom 10 ezer forint és erre a kezelésre 2 havonta tanácsos járni. Fodrász, sminkek/krémek, ruhák/cipők/táskák (nem havonta), edzések, manikür..Mind pénzbe kerül.

"Linket nem adok, olyan lányra gondolok, aki pl indul egy miss balatonon ( helyezést nem kell elérnie )"

Nagyon magasan van a léc nálad.. [link]

[link]

Ilyen csajod akkor lesz ha a parkolóban minimum egy újabb BMW,Audi,Mercedes,VW parkol..

2017. márc. 16. 15:37
 15/58 anonim ***** válasza:
15%

-ne lakjon otthon

-legyen autója, de lehetőleg ne valami 20 éves roncs

-keressen sokat, hisz ő a férfi, neki kell családfenntartónak lenni.

Többi nem számít. ezek a külsőségek ezek után dönt, hogy lesz randi e vagy sem.

Ja igen, és persze a férfi dolgozzon meg a nőért és a kapcsolatért minden esetben...

2017. márc. 16. 15:37
 16/58 A kérdező kommentje:
ugyanis véleményem szerint hiába van kifogástalan alkata, nem marad több százezre, hogy igényes ruhatárat építsen föl. Míg egy 25 éves sportos csaj duris de ráillő ruhában végigtipeg az utcán, meg sem látja ezt a tornacsukás alakot aki minden téren fölötte áll. De a bűnözőt aki lexussal, audival, mercivel, ferrarival, igényes felszereléssel, igényesen megszólal , megszólítja, szinte a karjaiba omlik, mert olyan jó a kisugárzása. Láttam már jó kiállású és kisugárzású szegény gyereket az egyetemen aki minta tanuló volt, kutyának nem kellett. csak a pénzes családból jövő megtévesztően jó modorú csalókkal hetyegtek a valamire való nők. Most elnézést kérek az átlagos lányoktól.
2017. márc. 16. 15:42
 17/58 anonim ***** válasza:

Van aki genetikailag szep es hibatlan borrel, hajjal rendelkezik, de ez ritka, ahogy az elobb irta valaki, ez mind penzbe kerul. De egy okos no ezekre maganak is meg tudja keresni a penzt, ha nem igy lenne, csak akkor nezne ki jol, ha epp kapcsolatban van. Szerintem a magunkkal torodes nem a masik penztarcajatol fugg altalaban, tehat ilyen szempontbol lenyegtelen a ferfi keresete. Az tenyleg inkabb csak a kozos programoknal lenyeges, hogy tudja es hajlando is legyen finanszirozni minimum a sajat reszet.

Bunkokkal es drogbarokkal meg en se jonnek ossze. Normalis csaladban nottem fel, anyam es apam is mindketten intelliens, muvelt emberek, a parom ertelmi szintje se mindegy.

2017. márc. 16. 15:47
 18/58 A kérdező kommentje:
Nem kell edzőterembe járni a jó alakért egy nőnek, míg egy férfinak igen. Csak legyen vékony, legyen cicije, kerekebb popsi, ami már rendszeres otthoni gyakorlatokkal elérhető. nem kell manikűr meg cicoma, elég ha természetes. egyen egészségesen, az sokat dob a bőrén.
2017. márc. 16. 15:48
 19/58 anonim ***** válasza:
83%

"Én azért egy drogkereskedővel nem lennék együtt, akkor sem ha havi 3 milliót keres. Van egy határ, ami már nem fér bele számomra."

Persze, de gondolom ha pusztán a szülők politikai kapcsolatai révén nyert állami pályázatból lenne az Audi vagy az említett fizetési sávba tartozó pozíció a közmédiánál, akkor az nem bökné a "polgári" neveltetést kapott csőrödet. :DDD

2017. márc. 16. 15:50
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne kene edzoterembe jarni. Az otthoni gyakorlatokhoz kb senkinek nincs motivacioja, ezert jarunk terembe, mert ha mar ott vagyunk, akkor megcsinaljuk rendesen amit kell :D
2017. márc. 16. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!