Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényei vannak egy csinos 23-27 éves nőnek férfiakat illetően?
Persze a valóság összetettebb minthogy tételesen felsoroljuk az igényeiket. Ez a kérdést férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól!
Minap úgy alakult hogy egy plázában kellett a délutánom jelentős részét töltenem. Mérlegeltem, hogy mennyit érhetek a nők számára. Arra jutottam, hogy én vagyok a szürke, átlag férfi a tömegben, így esélyeim igen rosszak. 26 éves vagyok, sajnos valamivel 180 cm alatti magassággal, mondhatni átlagos testalkattal.
Tehát milyen külső és belső tulajdonságokkal lehetnék sikeres? Mekkora az a minimális anyagi háttér / havi bevétel ami egy ilyen élet fönntartásához szükséges Budapesten? Sikeresnek azt mondanám, hogy néhány hét alatt jó eséllyel szerezzek csinos barátnőt, akire felfigyelnek az utcán is. Lehetőleg ne legyen buta se.
Szóval hogyan öltözködjek, milyen kiegészítőim legyenek, milyen haj, milyen körökben mozogjak, hogyan lehetnék érdekesebb figura egy ismeretlennek, legyen-e autóm, ha igen milyen... Lakás/albi hol, mennyiért? Szóval mire bukik egy 25 éves nő, tudom ez egy általánosítás de jól közelítheti a valóságot.
Ja, és nem tartom hasznos válasznak azt, hogy legyen luxus lakásom és kocsim, nyilván itt optimalizált értékekről lenne szó.
Ja, biztos kerulik a munkaltatok :DDD Szerintem nem is a kulsoddel lesz a gond, ha not akarsz, hanem azzal, hogy buta vagy mint a fold. Ez nem az USA, hogy csak akkor van jovod ha az Ivy Leagueben vegzel.
Masreszt ertelmezni se tudod amit irok, nem azt mondtam, hogy az osszes BME-s meg egyeb egyetemista ismerosom levelezon diplomazik. A BME-s ismeroseim (mernokinfosok es egy epiteszmernok) utolso evukben gyakornokkent dolgoztak mar. Ok nem levelezosok. Az obudais jovore lesz azt hiszem vegzos. Mivel egy eleg okos sracrol van szo, ketlem, hogy utana munkanelkulikent kellene majd tengodnie segelyekbol. De eltertunk elegge a tematol :D Neked mi a vegzettseged / munkad?
lehet, hogy buta vagyok mint a föld
filozófus akartam lenni de mérnöknek mentem
bukott élet :D
Pedig ha mernok vagy, a tapasztalataim alapjan jo arcnak kene lenned :DDD
Mindenesetre az anyagiakkal akkor nem hiszem, hogy problemadnak kellene lennie, hacsak nem kifogtal valami nagyon soher ceget. Ha kezdo vagy akkor meg kesobb ugyis igenyelhetsz jobb fizetest, de most sem hiszem, hogy gondot kene okozzon par uj ruhat beszerezned pl a Peek & Cloppenburgbol, hogy visszaterjunk az eredeti kerdesedre.
(Meg kozben kicsit dolgozz a hozzaallasodon is :D)
Ruhaüzlete van egy plázában. Neked pont jó lenne, pont a csinike, jó alakú kis libák járnak oda, akiknek egy a fontos, hogy jól nézzenek ki. És igen, maga csinálta.
A párom meg az upwork-ön alakította ki az ügyfélkörét, főállás mellett. 6 hónap után 25 dollárt keres óránként. Már ma elkezdheted.
A kérdésedből ítélve én azt gondolom nem egy társat keresel, hanem inkább egy kelléket az elképzelt életedhez és a kellékhez igazítanád az életed amit még magad sem tudsz milyen is lenne.
Kérdezed legyen-e kocsid és ha igen akkor milyen, meg mennyit keress... hát épp ettől vagy szürke, nem attól hogy alacsonyabb vagy 180 cm -nél. Fordítva működnek a dolgok. Olyan autó kell ami neked kell, neked jó, annyit keress amivel elégedett vagy, csinálj olyan munkát ami neked megfelel. Első sorban kezdj magaddal valamit. Tűzz ki valami célt, haladj az felé aztán megjön hozzá a partner is, de ezzel a rakás tesze toszasággal egy normális nő nem igazán tud mit kezdeni.
Azt se értem mért kellene mások felfigyeljenek a párodra, mért nem az a cél hogy neked tetsszen?
Azt gondolom rajtad bármennyi pénzed is lenne az önmagában nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!